ΑΕΚ

ΑΕΚ: Φιλικό ξεμούδιασμα με τη Σερέν, στον Φερνάντες στραμμένα τα βλέμματα

Ο Πάολο Φερνάντες
Ο Πάολο Φερνάντες INTIME SPORTS

Η ΑΕΚ 20 περίπου ημέρες μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο αντιμετωπίζει τη βελγική Σερέν με τα βλέμματα να είναι στραμμένα στον Πάολο Φερνάντες, ο οποίος θα πραγματοποιήσει ντεμπούτο με τη φανέλα της Ένωσης.

Η ΑΕΚ μετά από έξι ημέρες σκληρής δουλειάς στο Μπουργκ Χααμστέντε της Ολλανδίας θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι τη βελγική Σερέν (04/12, 13:00, COSMOTE Sport 1 και Live SPORT24).

Αυτό θα είναι το μοναδικό τεστ της Ένωσης στο Βέλγιο, καθώς το επόμενο θα είναι ένα φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με τον ΟΦΗ στο Σεραφείδιο στις 9 Δεκεμβρίου, πριν από το ματς Κυπέλλου με την Κηφισιά.

Φυσικά όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στον Πάολο Φερνάντες, ο οποίος θα πραγματοποιήσει ανεπίσημο ντεμπούτο με τα κιτρινόμαυρα και αναμένεται να αγωνιστεί στο δεξί άκρο της επίθεσης. Μια θέση που τον προορίζει ο Αλμέιδα στις πρώτες στιγμές του στην Ένωση, ως αντικαταστάτη του τραυματία Νίκλας Ελίασον. Υπενθυμίζεται ότι θα έχει δικαίωμα συμμετοχής σε επίσημα ματς μετά την 1η Ιανουαρίου, δηλαδή το παιχνίδι με τον ΠΑΣ στα Ιωάννινα.

Στην Ολλανδία η ΑΕΚ δούλεψε πολύ στο παιχνίδι που θέλει ο Ματίας Αλμέιδα, την πίεση ψηλά, τη γρήγορη ανάκτηση κατοχής και την επιθετική ανάπτυξη, χωρίς φυσικά να είναι τα μόνα που δουλεύτηκαν εκεί.

Ο Αργεντινός τεχνικός της ΑΕΚ δεν υπολογίζει για το συγκεκριμένο φιλικό του Γκατσίνοβιτς, Γαλανόπουλο και Μαχαίρα. Ο Σέρβος ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης στην Ολλανδία, ο "Γαλανό" αποφόρτιση και ατομικό, ενώ ο νεαρός μεσοεπιθετικός της Ένωσης έχει υποστεί θλάση και παραμένει εκτός.

Μοναδικό ερωτηματικό αποτελεί ο Τζαβέλλας, ο οποίος έχει προπόνηση στα πόδια του μετά το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε στο γαστροκνήμιο. Υπενθυμίζεται ότι ο Άμραμπατ έχει επιστρέψει στην Αθήνα για να συνεχίσει τη θεραπεία στο γόνατό του. Ούτως ή άλλως ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός δεν υπολογιζόταν για τη συγκεκριμένη φιλική αναμέτρηση.

Η πιθανή ενδεκάδα της ΑΕΚ στο φιλικό με τη Σερέν

Με βάση τα παραπάνω δεδομένα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Αθανασιάδης. Το δίδυμο της άμυνας θα συντελέσουν οι Μήτογλου και Μουκουντί, στα δεξιά ο Ρότα και στα αριστερά ο Σιντιμπέ έχει προβάδισμα έναντι του Παρρά.

Στη μεσαία γραμμή δεδομένη θεωρείται η παρουσία του Γιόνσον, ο Μάνταλος είναι πολύ πιθανό να παίξει αριστερά, ενώ θέση στο βασικό σχήμα διεκδικεί και ο Φράνσον, με τον Φερνάντες να παίζει στα δεξιά. Στην κορυφή της επίθεσης θα παίξουν οι Αραούχο - Γκαρσία.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΒΕΛΓΙΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ