ΑΕΚ

ΑΕΚ: Φιλικό με Απόλλωνα Λεμεσού στις 15 Ιουλίου με παρουσία φιλάθλων

Οι παίκτες της ΑΕΚ πανηγυρίζουν το γκολ του Νεντελτσιάρου κόντρα στην Αντβέρπ
Οι παίκτες της ΑΕΚ πανηγυρίζουν το γκολ του Νεντελτσιάρου κόντρα στην Αντβέρπ PHOTO CREDITS: EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ θα δώσει φιλικό με τον Απόλλωνα Λεμεσού στις 15 Ιουλίου, στο ΟΑΚΑ, το οποίο θα γίνει με την παρουσία φιλάθλων οι οποίοι έχουν αγοράσει διαρκείας και είναι πλήρως εμβολιασμένοι.

Ένα ακόμη φιλικό θα δώσει η ΑΕΚ πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών της, καθώς στις 15 Ιουλίου, μια εβδομάδα πριν από την πρώτη αναμέτρηση για το Conference League, θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Λεμεσού στο ΟΑΚΑ στις 21:30.

Η συγκεκριμένη φιλική αναμέτρηση θα διεξαχθεί με την παρουσία κόσμου, ωστόσο η είσοδος θα επιτραπεί μόνο σε όσους έχουν αγοράσει εισιτήριο διαρκείας και είναι πλήρως εμβολιασμένοι.

Αναφορικά με την παρουσία κόσμου, τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ημέρες όπου θα δημοσιευθεί νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση, καθώς άλλαξαν προς το χειρότερο τα δεδομένα για την επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα, λόγω της έξαρσης κρουσμάτων κορονοϊού. Για τους φιλάθλους που δεν έχουν εμβολιαστεί ή είναι μερικώς εμβολιασμένοι (μια από τις δύο δόσεις) τα πάντα θα εξαρτηθούν από την ΚΥΑ που αναμένεται να εκδοθεί.

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ