ΑΕΚ

ΑΕΚ: Θέλει τον Μανγκαλά για ενίσχυση στην άμυνα

Ο Ελιακίμ Μανγκαλά της Μάντσεστερ Σίτι σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Σαχτάρ για τη φάση των ομίλων του Champions League 2017-2018 στο "Μέταλιστ Στέιντιουμ", Χάρκοβο | Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017
Ο Ελιακίμ Μανγκαλά της Μάντσεστερ Σίτι σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Σαχτάρ για τη φάση των ομίλων του Champions League 2017-2018 στο "Μέταλιστ Στέιντιουμ", Χάρκοβο | Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017 © 2021 EFREM LUKATSKY/ASSOCIATED PRESS

Τον θηριώδη 30χρονο στόπερ, Ελιακίμ Μανγκαλά, εξετάζει η ΑΕΚ με τον Γάλλο αμυντικό να βρίσκεται σε περίοπτη θέση στην "κιτρινόμαυρη" λίστα. (VIDEO)

Ο 30χρονος Γάλλος στόπερ, Ελιακίμ Μανγκαλά, που μένει ελεύθερος από τη Βαλένθια έχει μπει στη μεταγραφική λίστα της ΑΕΚ και μάλιστα είναι σε περίοπτη θέση με τους "κιτρινόμαυρους" να εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του θηριώδη στόπερ.

Ο Μανγκαλά μένει ελεύθερος από τη Βαλένθια στις 30 Ιουνίου και αγωνιζόταν στις "νυχτερίδες" από το 2019. Βέβαια φέτος δεν έπαιξε πολύ έχοντας μόλις 10 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ισπανίας.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με μεγάλη εμπειρία καθώς έχει περάσει από Σταντάρ Λιέγης, Πόρτο, Μάντσεστερ Σίτι από την οποία πήγε δανεικός το 2017 στη Βαλένθια και μετά στην Έβερτον, για να γυρίσει στο Μάντσεστερ, πριν πάει το 2019 ξανά στη Βαλένεθια. Επίσης, έχει υπάρξει και 8 φορές διεθνής με την Εθνική Γαλλίας.

Επίσης ο Μανγκαλά έχει κερδίσει αρκετούς τίτλους στην καριέρα του καθώς έχει κερδίσει ένα πρωτάθλημα Βελγίου, ένα Κύπελλο και ένα Σούπερ Καπ. Στην Πορτογαλία κέρδισε με την Πόρτο δύο νταμπλ και μάλιστα το 2013 ήταν στην ενδεκάδα της σεζόν και το 2014 στην κορυφαία ενδεκάδα του Europa League. Ως παίκτης της Σίτι κέρδισε το 2018 την Premier Leaguer.

Πρόκειται φυσικά για μια δύσκολη υπόθεση καθώς ο παίκτης όντας ελεύθερος δεδομένα θα έχει και άλλες προτάσεις στα χέρια του αλλά στην ΑΕΚ επιθυμούν να εξαντλήσουν μέχρι τέλος τις πιθανότητες τους για να τον κάνουν δικό τους.

TAGS ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ