ΑΕΚ, ευρωπαϊκή λίστα: Μέσα ο Κολιμάτσης, εκτός ο Χρυσόπουλος

Ο Χριστόφορος Κολιμάτσης είναι το νέο πρόσωπο στην ευρωπαϊκή λίστα της ΑΕΚ, καθώς πήρε τη θέση του Κώστα Χρυσόπουλου.
Μ’ ένα νέο πρόσωπο θα συνεχίσει την ευρωπαϊκή της πορεία στα παιχνίδι με τον Άρη Λεμεσού η ΑΕΚ.
Όπως έγινε γνωστό, λοιπόν, ο Κωνσταντίνος Χρυσόπουλος αφαιρέθηκε από την ευρωπαϊκή λίστα της Ένωσης και τη θέση του πήρε ο Χριστόφορος Κολιμάτσης. Ο πρώτος είχε ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού και δεν θα ήταν διαθέσιμος για τα δύο παιχνίδια με τους Κύπριους.
Ο Νίκλας Ελίασον παρέμεινε εκτός, όπως είχε γίνει από τα παιχνίδια με την Χάποελ Μπερ Σεβά. Θυμίζουμε πως ο Μάριν έχει συμπεριληφθεί στη λίστα της Ένωσης πριν από το παιχνίδι με τους Ισραηλινούς.
Οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στη λίστα
Στρακόσα, Μπρινιόλι, Αγγελόπουλος, Μπαλαμώτης, Κολιμάτσης, Ρέλβας, Μουκουντί, Μάριν, Βίντα, Πενράις, Πήλιος, Ρότα, Κοσίδης, Γκατσίνοβιτς, Γιόνσον, Λιούμπισιτς, Μάνταλος, Περέιρα, Πινέδα, Κοϊτά, Κουτέσα, Μαρσιάλ, Πιερό, Ζίνι.