ΑΕΚ

AEK: Επιστρέφει στην Αργεντινή για την Αλδοσίβι ο Ινσούα

Ο Εμανουέλ Ινσούα απογοητευμένος που δεν πρόλαβε την μπάλα σε ματς της ΑΕΚ
Ο Εμανουέλ Ινσούα με τη φανέλα της ΑΕΚ EUROKINISSI

H AEK βρήκε τη χρυσή τομή για τον Εμανουέλ Ινσούα, με τους κιτρινόνομαυρους να έρχονται σε συμφωνία με την αργεντίνικη Αλδοσίβι για το δανεισμό του με οψιόν αγοράς.

Η περιπέτεια του Εμανουέλ Ινσούα στην Super League Interwetten οδεύει προς το τέλος της. Ο Αργεντινός αριστερός μπακ άφήσε τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2020 για να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ, όμως η παρουσία του στην Ένωση ήταν προβληματική όλους αυτούς τους μήνες, δεν κατάφερε να ικανοποιήσει με την απόδοσή του και τώρα είναι έτοιμος να διαβεί την πόρτα της εξόδου.

Οι κιτρινόμαυροι σταμάτησαν να δίνουν πίστωση χρόνου στον Ινσούα και του διαμήνυσαν πριν λίγο καιρό πως δεν υπολογίζεται από τον Μανόλο Χιμένεθ και πως πρέπει να βρει ομάδα, για να έρθει τελικά η Αλδοσίβι για να διευκολύνει τόσο την διοίκηση της ΑΕΚ όσο και τον 29χρονο μπακ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο ομάδες έδωσαν τα χέρια για το δανεισμό του παίκτη με οψιόν αγοράς, με τη κίνηση να αναμένεται να κλειδώσει και τυπικά μέσα στις επόμενες 24 ώρες ώστε ο Αργεντινός να πάρει το δρόμο της επιστροφής για την πατρίδα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΕΚ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ