ΑΕΚ: Έντονη δυσαρέσκεια στην Ένωση για το κλίμα που δημιουργείται μετά το ματς με τον Βόλο

Μεγάλη και έντονη δυσαρέσκεια στην ΠΑΕ ΑΕΚ για όσα ειπώθηκαν μετά το ματς με τον Βόλο. Στην Ενωση θεωρούν ότι γίνεται προσπάθεια να δημιουργηθεί κλίμα εναντίον της και να παρουσιαστεί ως δήθεν ευνοημένη.
Στην ΑΕΚ προτίμησαν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους, σε ό,τι αφορά στη διαιτησία, στην αναμέτρηση με τον Βόλο, παρότι κατά την Ένωση υπήρξαν όχι μία αλλά αρκετές φάσεις, που θα μπορούσε να σηκώσει το γάντι.
Αντ’ αυτού, επιχειρείται ένα κλίμα εναντίον της Ένωσης, μετά το ματς στο Πανθεσσαλικό, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες, έχει προκαλέσει την έντονη δυσαρέσκεια της ΠΑΕ ΑΕΚ, η οποία θεωρεί ότι γίνεται για υποκρυπτόμενους λόγους.
Στην ΑΕΚ είναι ενοχλημένοι με όσα ειπώθηκαν από την πλευρά του Βόλου, μετά τον αγώνα και θεωρούν ότι εντάσσεται σε μία συντονισμένη επικοινωνιακή προσπάθεια να παρουσιαστεί η ομάδα του Μάρκο Νίκολιτς τεχνηέντως δήθεν ως ευνοημένη.
Πέρα όμως από τη φάση με το πέναλτι, που κέρδισε και εκτέλεσε εύστοχα ο Γιόβιτς, στην ΑΕΚ έκαναν λόγο για πολύ συγκεκριμένες φάσεις, που θα δικαιολογούσαν δικά της δημόσια παράπονα, κάτι που δεν το έκανε διότι δεν θέλει να μπει σε μία διαδικασία τοξικότητας και εντυπώσεων, όπως κάνουν άλλοι, όπως στηλίτευσε με τη σκληρή της σημερινή ανακοίνωση.
Οι φάσεις που θα μπορούσε να φωνάξει η ΑΕΚ
Αναλυτικά, στην ΑΕΚ θεωρούν πως το χέρι του αμυντικού του Βόλου, στο σουτ του Μάνταλου εντός περιοχής, ήταν πέναλτι, αλλά και ότι στο γκολ της ισοφάρισης του Βόλου, υπήρχε παίκτης σε θέση οφσάιντ, έχοντας συμμετοχή στη φάση. Παράλληλα, στην Ένωση υποστηρίζουν πως υπήρχε ξεκάθαρη δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Μεντίλ, την οποία έπρεπε να πάρει πολύ πριν από αυτήν που δέχθηκε στις καθυστερήσεις.
Οι κιτρινόμαυροι όμως, σε αντίθεση με ό,τι κάνουν άλλες πλευρές, αποφάσισε να απέχει από τον… κύκλο της τοξικότητας.