ΑΕΚ

ΑΕΚ: Εκτός για 4 εβδομάδες ο Σιμόες με θλάση

Ο Σιμόες στο παιχνίδι Ατρόμητος - ΑΕΚ
Ο Σιμόες Ο ΣΙΜΟΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΕΚ

Ο Αντρέ Σιμόες υπέστη θλάση και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τρεις με τέσσερις εβδομάδες στην ΑΕΚ χάνοντας το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και τα πρώτα ματς του Europa League.

Νέο πρόβλημα και μάλιστα σοβαρό προέκυψε για την ΑΕΚ με τον τραυματισμό του Αντρέ Σιμόες ο οποίος υπέστη θλάση και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης τρεις με τέσσερις εβδομάδες. Κάτι που σημαίνει πως ο αρχηγός των "κιτρινόμαυρων" θα χάσει το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ αλλά και τα πρώτα ματς του Europa League κόντρα σε Μπράγκα και Λέστερ.

Το πρόβλημα είναι ακόμα μεγαλύτερο ενόψει του αγώνα της Κυριακής καθώς ο Μάσιμο Καρέρα δεν έχει στη διάθεση του ούτε τον τιμωρημένο Μάνταλο ενώ τραυματίες είναι οι Γαλανόπουλος, Σιμάνσκι και μπορεί να υπολογίζει μόνο στους Σάκχοβ, Κρίστισιτς και Σαμπανάτζοβιτς.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει: "Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα. Οι Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Παουλίνιο Μότα εντάχθηκαν στο κανονικό πρόγραμμα. Οι Ντάμιαν Σιμάνσκι, Λιβάι Γκαρσία, Κώστας Γαλανόπουλος, Έλντερ Λόπες, Μιχάλης Μπακάκης και Γιάννης Σαρδέλης συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα. Ο Αντρέ Σιμόες, εξαιτίας ενόχλησης που ένιωσε στη χθεσινή προπόνηση, υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο, από τον οποίο διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού στον αριστερό τετρακέφαλο. Αύριο η ομάδα θα έχει ρεπό και η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη την Παρασκευή στις 11.00".

TAGS ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ