ΑΕΚ

ΑΕΚ: Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της στα Σπάτα, παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη

ΑΕΚ: Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της στα Σπάτα, παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη
ΙNTIME

Το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ έκοψε την Τρίτη (31/01) την πρωτοχρονιάτικη πίτα, σε μία εκδήλωση όπου δήλωσε παρών ο διοικητικός ηγέτη της Ένωσης Δημήτρης Μελισσανίδης.

Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του πραγματοποίησε την Τρίτη (31/01) το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΠΑΕ ΑΕΚ. Η εκδήλωση έγινε στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων, παρουσία όλων των μελών της πρώτης ομάδας και της ΑΕΚ Β', των στελεχών και της διοίκησης.

Οι Δημήτρης Μελισσανίδης και Ματίας Αλμέιδα στην πρωτοχρονιάτικη πίτα της ΑΕΚ | 31 Ιανουαρίου 2023
Οι Δημήτρης Μελισσανίδης και Ματίας Αλμέιδα στην πρωτοχρονιάτικη πίτα της ΑΕΚ | 31 Ιανουαρίου 2023 INTIME

Την πίτα έκοψε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος ευχήθηκε σε όλα τα μέλη της ομάδας να έχουν μια καλή χρονιά, με υγεία και επιτυχίες. Το "παρών" στην εκδήλωση έδωσαν επίσης ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ευάγγελος Ασλανίδης, ο Α' Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Γιώργος Κοσμάς, ο Β’ Αντιπρόεδρος Αλέξης Αλεξίου, η Γενική Διευθύντρια Αγγελική Αρκάδη, ο Εκτελεστικός Διευθυντής Παναγιώτης Κονέ, ο Αθλητικός Διευθυντής Μπρούνο Άλβες, ο Τεχνικός Διευθυντής Ράντεκ Κουχάρσκι, ο υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Τάσος Τσατάλης, η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων Ανθή Παπακώστα και ο επικεφαλής του Ιατρικού Επιτελείου Παντελής Νικολάου.

Οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο της ΑΕΚ στην εκδήλωση της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου | 31 Ιανουαρίου 2023
Οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο της ΑΕΚ στην εκδήλωση της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου | 31 Ιανουαρίου 2023 INTIME

Τα φλουριά της πίτας της πρώτης ομάδας κέρδισαν οι Ματίας Αλμέιδα, Βασίλης Χατζηεμμανουήλ, Γιώργος Τζαβέλλας, Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, Παντελής Νικολάου, Λευτέρης Γαϊτάνος (φυσιοθεραπευτής), Άγγελος Κονταρίνης (γυμναστής επανένταξης), Μανώλης Φανελάκης (φροντιστής), ενώ για την ΑΕΚ Β οι Βασίλης Τρούμπουλος, Παναγιώτης Γκίνης, Κώστας Σταμούλης, Χρήστος Νούλας, Σπύρος Σκόνδρας, Τζέιμς Πανεράς, Ηλίας Ατματσίδης (γενικός αρχηγός), Παναγιώτης Πολίτης (team manager).

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ