ΑΕΚ

ΑΕΚ: Έκανε την αρθροσκόπηση ο Γκαρσία, επιστρέφει σε ένα μήνα

Ο Λιβάι Γκαρσία με τη φανέλα της ΑΕΚ σε αγώνα κόντρα στην Βελέζ Μόσταρ για το Conference League
Ο Λιβάι Γκαρσία με τη φανέλα της ΑΕΚ σε αγώνα κόντρα στην Βελέζ Μόσταρ για το Conference League EUROKINISSI

O Λιβάι Γκαρσία υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση για τον καθαρισμό του μηνίσκου του και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις η επιστροφή του στη δράση με τη φανέλα της ΑΕΚ αναμένεται να γίνει μετά από 3 με 4 εβδομάδες.

Η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του Λιβάι Γκαρσία στη δράση άρχισε ουσιαστικά από την Τετάρτη (18/8). Ο 23χρονος εξτρέμ από το Τρινιντάν και Τομπάγκο πέρασε την πόρτα του χειρουργείου στο Ιατρικό Κέντρο για να αποκαταστήσει τη μικρή ρήξη που είχε υποστεί στον μηνίσκο (ένιωθε ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο), με τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ΑΕΚ, Παντελή Νικολάου, να αναλαμβάνει να προχωρήσει στην απαραίτητη επέμβαση αρθροσκοπικού καθαρισμού.

Αυτή έγινε και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των ανθρώπων της Ένωσης, ο 23χρονος εξτρέμ θα χρειαστεί να μείνει εκτός γηπέδων για ένα διάστημα μεταξύ 3 και 4 εβδομάδων, με την επιστροφή του στη δράση να αναμένεται να λάβει χώρα μετά από τη διακοπή των πρωταθλημάτων μέσα στον Σεπτέμβριο για τα ματς των εθνικών ομάδων.

Η συγκεκριμένη μάλιστα διακοπή, σε συνδυασμό με την αναβολή της έναρξης του πρωταθλήματος, ήταν εκείνη που ώθησε την διοίκηση της ΑΕΚ να πάρει από κοινού την απόφαση με τον παίκτη για να κάνει άμεσα την αρθροσκόπηση, έτσι ώστε να είναι πανέτοιμος ενόψει της έναρξης της νεάς σεζόν χωρίς να έχει λείψει από παιχνίδια της Ένωσης.

TAGS ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ