ΑΕΚ

ΑΕΚ: Έφτασαν στην Ελλάδα ο Σάκχοφ με τη σύζυγό του και το νεογέννητο κοριτσάκι τους

Η σύζυγος του Σάκχοφ
Η σύζυγος του Σάκχοφ THESSTODAY.GR

Ο Έβγεν Σάκχοφ, ο οποίος ταξίδεψε μέχρι τα σύνορα της Ουκρανίας για να παραλάβει τη γυναίκα του με το νεογέννητο μωράκι τους, επέστρεψε μαζί με τη σύζυγό του στην Ελλάδα, σύμφωνα με το Thesstoday.gr.

Ο Έβγεν Σάκχοφ είχε πάρει άδεια από την ΑΕΚ, προκειμένου να φέρει την οικογένειά του στην Ελλάδα, καθώς η σύζυγός του και το νεογέννητο παιδί τους ήταν στο Κίεβο το προηγούμενο διάστημα, ενώ η Ρωσία είχε εισβάλλει στην ουκρανική επικράτεια.

Ο παίκτης της Ένωσης, μαζί με τη σύζυγό του, Αλόνα και το νεογέννητο κοριτσάκι τους, το οποίο θα πάρει το όνομα Αμέλια έφτασαν το μεσημέρι της Παρασκευής (11/3) στο τελωνείο του Προμαχώνα, σύμφωνα με το Thesstoday.gr. Έτσι, η περιπέτεια για την οικογένεια του Σάκχοφ και ιδιαίτερα για την Αλόνα, που έζησε τον τρόμο του καταφυγίου, είχε αίσιο τέλος.

"Είμαι πολύ χαρούμενη και ήρεμη που ήρθαμε. Εδώ στην Ελλάδα είναι το δεύτερο σπίτι μας, επιτέλους νιώθω ασφαλής και ήρεμη. Γέννησα σε νοσοκομείο στο Κίεβο, αλλά ήμουν συνέχεια στο καταφύγιο. Προσευχόμουν στον Θεό να μη γεννήσω στο καταφύγιο" ανέφερε στο Thesstoday.gr η σύζυγος του Σάκχοφ.

Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ από την πλευρά του ανέφερε: "Βρήκα τη σύζυγό μου, τη μητέρα της και το παιδί μου στα σύνορα της Ρουμανίας. Μετά πήγαμε Βουκουρέστι, μετά Σόφια και από εκεί εδώ. Εδώ και δυόμιση μέρες περίπου είμαστε στον δρόμο. Στον δρόμο είδα πολλά οχήματα από την Ουκρανία και κόσμο που προσπαθεί να σώσει τη ζωή του, μικρά παιδιά που φεύγουν από τη χώρα. Είναι στενάχωρο να βλέπεις τον κόσμο να φεύγει από την χώρα του και να προσπαθεί να δραπετεύσει για να σώσει τη ζωή του".

TAGS ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ