ΑΕΚ

ΑΕΚ: Δίωρο τετ α τετ Μελισσανίδη - Χιμένεθ

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης
Ο Δημήτρης Μελισσανίδης EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης επισκέφτηκε το προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ, με τον ισχυρό άνδρα της Ένωσης να έχει δίωρη συνάντηση με τον προπονητή, Μανόλο Χιμένεθ.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης επισκέφθηκε την Παρασκευή (14/5) το προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα. Αφού επιθεώρησε την πορεία των εργασιών, τα είπε στη συνέχεια με τον Μανόλο Χιμένεθ.

Συγκεκριμένα, ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ είχε συζήτηση με τον Ισπανό τεχνικό επί δύο ώρες στο γραφείο του Βασίλη Δημητριάδη, ο οποίος μάλιστα δεν βρισκόταν εκεί.

Το μέλλον του Μανόλο Χιμένεθ στην ΑΕΚ βρίσκεται στον αέρα και αυτή η συνάντηση με τον Δημήτρη Μελισσανίδη θα μπορούσε να είναι και η αποχαιρετιστήρια.

Πάντως, οι φήμες για την αντικατάσταση του Ισπανού τεχνικού "οργιάζουν" με την ΑΕΚ να μην έχει διαψεύσει το θέμα αναζήτησης νέου προπονητή.

Ο Βαγγέλης Αρναούτογλου είχε μιλήσει στο Show Must Go On Live για σκιές πολέμου στην πλάτη του Μανόλο Χιμένεθ από τον περίγυρο της ΠΑΕ και μερίδα του Τύπου που άρχισε να πυροβολεί στο ψαχνό για να στρέψει αλλού τις ευθύνες της αποτυχημένης σεζόν.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ