ΑΕΚ

ΑΕΚ: “Δεν υπάρχει θέμα αναβολής στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό”

Eurokinissi

Η γενική απεργία στην Ιταλία δεν θα επηρεάσει την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη Φιορεντίνα στο Αρτέμιο Φράνκι για τη League Phase του Conference League και φυσικά δεν τίθεται θέμα αναβολής του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Στην Ιταλία έχει προκηρυχθεί 24ωρη γενική απεργία από την Πέμπτη (20/11) στις 21:00 έως και την Παρασκευή (21/11) την ίδια ώρα, για τον προς ψήφιση πρϋπολογισμό στη γειτονική χώρα αλλά και για την αλληλεγγύη στον παλαιστινιακό λάο.

Ωστόσο αυτή η απεργία δεν θέτει σε κίνδυνο την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη Φιορεντίνα στο Αρτέμιο Φράνκι για την τέταρτη αγωνιστική της League Phase του Conference League, σύμφωνα με ενημέρωση των κιτρινόμαυρων. Παράλληλα ξεκαθαρίζεται ότι “δεν υπάρχει θεμα αιτήματος αναβολής για το ματς με τον Παναθηναϊκό”, το οποίο ακολουθεί χρονικά της μάχης με τους βιόλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ