ΑΕΚ

ΑΕΚ: Δεν έχει ενημερωθεί για την προσφυγή του Σιμάο στη FIFA

Ο Νταβίντ Σιμάο με τη φανέλα της ΑΕΚ
Ο Νταβίντ Σιμάο με τη φανέλα της ΑΕΚ PHOTO CREDITS: EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ δεν έχει ενημερωθεί για την προσφυγή του Νταβίντ Σιμάο στη FIFA, ενώ άγνοια δηλώνει και ο Πορτογάλος χαφ, καθώς ανέφερε στους διοικούντες ότι τα συγκεκριμένα θέματα τα χειρίζεται ο ατζέντης του.

Δημοσίευμα της "A Bola" ανέφερε ότι ο Σιμάο κατέθεσε προσφυγή στη FIFA για κακή εργασιακή συμπεριφορά από την πλευρά της ΑΕΚ, ωστόσο δεν έχει υπάρξει σχετική ενημέρωση στην κιτρινόμαυρη ΠΑΕ από την παγκόσμια ομοσπονδία ποδοσφαίρου μέχρι στιγμής.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Μάλιστα ο Πορτογάλος μέσος μετέφερε στο σύλλογο ότι δεν γνωρίζει κάτι για το συγκεκριμένο θέμα και ότι με αυτά ασχολείται ο εκπρόσωπός του. Επομένως στην ΑΕΚ δεν γνωρίζουν αν όντως έχει κάνει προσφυγή ή σκέφτεται να κάνει στο άμεσο μέλλον.

Άλλωστε, οι δύο πλευρές βρίσκονται εδώ και καιρό σε διαρκείς διαπραγματεύσεις, προκειμένου να "σπάσει" το συμβόλαιο του Σιμάο (έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο), καθώς δεν υπολογίζεται από τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο δεν δείχνουν ανησυχία, καθώς, όπως τονίζουν, ο ποδοσφαιριστής πληρώνεται κανονικά στην ώρα του, ενώ οι παροχές από την ομάδα είναι οι ίδιες σε σχέση με αυτές των υπολοίπων παικτών.

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ