ΑΕΚ

ΑΕΚ: Χωρίς Βίντα η αποστολή για το φιλικό με την Ομόνοια

Ο Ντομαγκόι Βίντα σε προπόνηση της ΑΕΚ | 1 Αυγούστου 2022
Ο Ντομαγκόι Βίντα σε προπόνηση της ΑΕΚ | 1 Αυγούστου 2022 INTIME

Ο Ματίας Αλμέιδα ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τετάρτης την 23μελή αποστολή για το φιλικό της ΑΕΚ στην Κύπρο με την Ομόνοια (5/8, 20:00, COSMOTE SPORT 1 HD), από την οποία έμεινε εκτός ο Ντομαγκόι Βίντα αφού δεν είναι 100% έτοιμος.

Η ΑΕΚ πραγματοποίησε προπόνηση την Τετάρτη (3/8) στα Σπάτα και το φινάλε της βρήκε τον Ματίας Αλμέιδα να γνωστοποιεί την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Κύπρο για το φιλικό της ερχόμενης Παρασκευής (5/8, 20:00, COSMOTE SPORT 1 HD) απέναντι στην Ομόνοια.

Σε αυτή συμπεριλαμβάνονται 23 ποδοσφαιριστές, με το τελευταίο μεγάλο απόκτημα της Ένωσης, Ντομαγκόι Βίντα, να μην είναι μεταξύ αυτών αφού ναι μεν έχει αρχίσει προπονήσεις εδώ και μερικά 24ωρα και τα πηγαίνει καλά ωστόσο κρίθηκε πως δεν είναι 100% έτοιμος για να αγωνιστεί.

Στην αποστολή συμμετέχουν οι: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μοχαμάντι, Ρότα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Ραντόνια, Μιτάι, Κορνέζος, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Μουστακόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Τσούμπερ, Αραούχο, Κοσίδης και Γιούσης.

Όσον αφορά στα της προπόνησης, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Μαχαίρας και Λάτσιο, πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησε ο Μισελέν και προγραμματισμένη θεραπεία έκανε ο Γαλανόπουλος, ενώ εκτός έμεινε και ο Αλμπάνης.

Σημειώνεεται πως η αποστολή της ΑΕΚ αναχωρεί αεροπορικώς την Πέμπτη στις 11.10 για την Κύπρο.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ