ΑΕΚ

ΑΕΚ: Χωρίς νέο στόπερ στην Ολλανδία η Ένωση

(  / EUROKINISSI)
( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Παρά τις προσπάθειες, η ΑΕΚ θα εκκινήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στο Άλκμααρ δίχως να έχει αποκτηθεί έστω ένας εκ των δύο στόπερ που θέλει ο Αλμέιδα.

Δεν κρίνεται ως επιτυχημένη η προσπάθεια της ΑΕΚ να ενισχυθεί με δύο κεντρικούς αμυντικούς, πριν από την έναρξη του βασικού σταδίου προετοιμασίας της στην Ολλανδία.

Αν και είχε δοθεί προτεραιότητα στη συγκεκριμένη θέση, το αρμόδιο επιτελείο δεν κατάφερε να φέρει εις πέρας την αποστολή κι έτσι η Ένωση θα μεταβεί στο Άλκμααρ με τους παλιούς: Μήτογλου, Τζαβέλλας, Λάτσι και Κορνέζος θα είναι οι τέσσερις που ξεκινήσουν τη δουλειά.

Το σενάριο να αποκτηθεί κάποιος σήμερα (Δευτέρα 11 Ιουλίου) για να προστεθεί στο ρόστερ αύριο, δεν υπάρχει πια. Όπως είναι τα πράγματα ρεαλιστικά δε μπορεί να είναι κάποιος στην Ολλανδία αύριο. Γενικά αυτό μόνο που μπορούμε να πούμε είναι πως παραμένει σε εξέλιξη η προσπάθεια να κλείσει ένας στόπερ το γρηγορότερο δυνατό. Αλλά η ΑΕΚ αυτή τη στιγμή, δεν είναι κοντά σε κάποιον!

Είναι προφανές πως υπάρχει σοβαρό θέμα από τη στιγμή που πάει να φύγει η ομάδα για βασικό στάδιο προετοιμασίας με όσους στόπερ έχουν μείνει από πέρυσι. Αλλά αυτή τη στιγμή με βάση τα θέλω του προπονητή και το σημείο που βρίσκεται η αγορά, αυτό που βλέπουν στην ΑΕΚ είναι ότι δεν υπάρχει κάτι εύκολο και άμεσο.

Τα τελευταία 24ωρα, η Ένωση έκανε δυναμική προσπάθεια για την απόκτηση του Φάλι, όμως παρά το γεγονός ότι προς τα έξω έβγαινε πως δεν είναι επιλαχούσα περίπτωση, υπάρχει και η αλήθεια των δημοσιευμάτων στην πατρίδα του 28χρονου παίκτη, σύμφωνα με τα οποία η Ένωση δεν έκανε την πρόταση που θα ικανοποιούσε την ισπανική ομάδα:

"Η πρόταση που έχει καταθέσει η ΑΕΚ για τον Φάλι είναι για ένα ποσό που δεν λαμβάνεται σοβαρά υπόψη για να μελετηθεί η αποχώρησή του. Στην Κάντιθ όλοι οι παίκτες είναι προς πώληση, αλλά από ποσά που δεν έχουν πλησιάσει, ούτε καν εξ αποστάσεως, από τον ελληνικό σύλλογο", σημειώνεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα, στο οποίο επίσης επισημαίνεται ότι: "Ο Φάλι έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024 στην Κάντιθ, η οποία έχει αποφασίσει να προχωρήσει στην ανανέωσή του, προκειμένου ο κεντρικός αμυντικός να μην μπει στον πειρασμό να παρακολουθήσει άλλες προσφορές".

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ