ΑΕΚ

ΑΕΚ: Χωρίς Μπάρκα, Γαλανόπουλο κόντρα στη Λαμία

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μάσιμο Καρέρα ανακοίνωσε την αποστολή της ΑΕΚ για τον αγώνα με τη Λαμία (21/12, 20:00) από την οποία απουσιάζουν οι τραυματίες Βασίλης Μπάρκας και Κώστας Γαλανόπουλος. Μπαίνει χειρουργείο ο χαφ της Ένωσης.

Χωρίς τους Βασίλη Μπάρκα και Κώστα Γαλανόπουλο θα παραταχθεί η ΑΕΚ στην αναμέτρηση με τη Λαμία (21/12, 20:00) για την 16η αγωνιστική της Super League 1. O τερματοφύλακας της Ένωσης αντιμετωπίζει πρόβλημα στους γλουτιαίους και έμεινε εκτός, ενώ ο Γαλανόπουλος θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου, καθώς διαπιστώθηκε βλάβη στο χόνδρο του αστραγάλου του δεξιού του ποδιού.

Θυμίζουμε πως ο χαφ της ΑΕΚ αποχώρησε από τον αγώνα με τον Αστέρα στο 56ο λεπτό και υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο, το οποίο έδειξε το μέγεθος του προβλήματος. Πλέον, μένει να φανεί το διάστημα απουσίας του 22χρονου μέσου.

Αναλυτικά η αποστολή: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Χουλτ, Σβάρνας, Παουλίνιο, Κρίστισιτς, Σιμόες, Μάνταλος, Σαμπανάτζοβιτς, Βέρντε, Γιακουμάκης, Λιβάγια, Αλμπάνης, Ντέλετιτς, Ολιβέιρα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ