ΑΕΚ

ΑΕΚ: Χωρίς κόσμο στο Περιστέρι, ο Ατρόμητος δίνει εισιτήρια μόνο στους κατόχους διαρκείας του

Οι παίκτες του Ατρομήτου πανηγυρίζουν μπροστά από τον κόσμο τους
Οι παίκτες του Ατρομήτου πανηγυρίζουν μπροστά από τον κόσμο τους INTIME

Η ΑΕΚ ζήτησε εισιτήρια για τον αγώνα με τον Ατρόμητο, αλλά οι Περιστεριώτες αρνήθηκαν και διατηρούν την ίδια στάση όπως με τις άλλες ομάδες του Big-4. Δικαίωμα εισόδου και αγοράς ορισμένου αριθμού εισιτηρίων έχουν μόνο οι κάτοχοι διαρκείας.

Στην τελευταία σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι την Κυριακή (5/2, 17:30, Novasports Prime και LIVE στο SPORT24), η Ένωση ζήτησε επισήμως εισιτήρια για τους φιλάθλους της.

Η απάντηση των Περιστεριωτών ήταν -όπως αναμενόταν- αρνητική, καθώς αντίστοιχο συνέβη δύο φορές φέτος με τον Ολυμπιακό (σε Κύπελλο και πρωτάθλημα) και με τον ΠΑΟΚ.

Δικαίωμα εισόδου έχουν μονάχα οι κάτοχοι διαρκείας, οι οποίοι θα μπορούν να αγοράσουν και συγκεκριμένο αριθμό εισιτηρίων. Αρνητική ήταν και η αστυνομία για παρουσία κόσμου του Δικεφάλου.

Ο Ατρόμητος έχει μια πάγια θέση τις τελευταίες σεζόν απέναντι στις ομάδες του Big-4, ενώ με τον Άρη που δόθηκαν εισιτήρια, υπήρξαν επεισόδια. Επομένως, δεν υπήρχε περίπτωση να διαφοροποιήσει τη θέση του στη συγκεκριμένη περίπτωση και η ΑΕΚ δεν θα έχει κόσμο στο πλάι της.

TAGS ΑΕΚ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ