ΑΕΚ

AEΚ-Χάποελ Μπερ Σεβά 1-0

AEΚ-Χάποελ Μπερ Σεβά 1-0
INTIME SPORTS

H AEΚ επικράτησε με 1-0 της Χάποελ Μπερ Σεβά στο τελευταίο της παιχνίδι επί Αυστριακού εδάφους και έκανε το 3 στα 3 στα φιλικά προετοιμασίας. Πολλά παράπονα από Μπάγεβιτς για την μέτρια εμφάνιση της ομάδας του, που είχε πολλές διακυμάνσεις στην απόδοσή της. Ο Αργυρίου το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης. Τέλος ο Ιορντάκε.

Εκτός από το φανταστικό γκολ του Αργυρίου και το ντεμπούτο του ανέτοιμου Νταντόμο λίγα πράγματα θα μείνουν από το φιλικό με την Χάποελ.

Η Ένωση αν και ξεκίνησε δυναμίκά στη συνέχεια η απόδοσή της έπεφτε σταδιακά με αποτέλεσμα να αρχίσουν οι... φωνές από τον Μπάγεβιτς. Η μπάλα δεν κυκλοφορούσε σωστά και το γνωστό πρόβλημα στην ανάπτυξη έκανε πάλι την εμφάνισή του.

Υπήρξαν βέβαια αρκετές φορές που οι επιθέσεις βγήκαν οργανωμένα και αυτό είναι θετικό σε περίοδο προετοιμασίας. Φυσικά κανείς δεν μπορεί να περιμένει 90 λεπτά καλής μπάλας αυτή τη στιγμή και αν μη τι άλλο είναι στα συν ότι η ΑΕΚ φεύγει από την Αυστρία με 3 νίκες σε 3 φιλικά.

Ο Νταντόμο που έκανε ντεμπούτο φάνηκε πως είναι ανέτοιμος κάτι που δήλωσε άλλωστε ο ίδιος μετά τον αγώνα, όπως και ο Μπάγεβιτς.

Κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου ο Ράφικ Τζιμπούρ δήλωσε συγκεντρωμένος στην ΑΕΚ: " Ο Μπάγεβιτς έχει φέρει στην ομάδα παίκτες με χαρακτήρα, καλούς επαγγελματίες που βοηθούν στο καλό κλίμα της ομάδας. Δεν υπάρχει καμία άλλη πρόταση. Είμαι συγκεντρωμένος στην ΑΕΚ και είμαι εδώ για το καλύτερο για την ομάδα. Σε 2 εβδομάδες θα είμαι έτοιμος. Από παιχνίδι σε παιχνίδι θα είμαι και καλύτερος".

Ντούσαν Μπάγεβιτς: " Ο Σκόκο είναι ένας παίκτης που προσπαθεί, δουλεύει πολύ, όπως και ο Μπλάνκο, όπως και οι άλλοι. Για τον Σκόκο ειδικά αυτό που θέλω να πω είναι μακάρι να μείνει! Είναι ένας παίκτης σημαντικός και πιστεύω θα βοηθήσει πολύ την ομάδα. Δεν ξέρω για τις μεταγραφές και αν θα έρθει κάποιος παίκτης. Αν όμως με ρωτάτε προτιμώ να μην έρθει κανείς αλλά και να μην φύγει κανείς από τους παίκτες που έχω τώρα εδώ. Τελειώσαμε την προετοιμασία και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την δουλειά και την συμπεριφορά των παικτών. Πιστεύω ότι αν συνεχίσουμε έτσι θα είμαστε καλά. Και στα τρία παιχνίδια προσπαθήσαμε και αυτά θα μας βοηθήσουν. Όπως και αυτά τα τρία στην Αυστραλία. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε την 11αδα που θα αξίζει να παίζει και να είναι και οι υπόλοιποι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή".

Τέλος ο Ιορντάκε

Ο Σταύρος Αδαμίδης επέστρεψε στην Αθήνα και είχε ραντεβού με τον μάνατζερ του Ιορντάκε ώστε ο τελευταίο να αποτελέσει παρελθόν από την ΑΕΚ. Ο Ρουμάνος επιθετικός θα πάρει 50.000 ευρώ ενώ αν έμενε στην Ένωση θα εισέπρατε μέχρι το το καλοκαίρι του 2012 συνολικά 550.000 ευρώ.

"Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Ilie Iordake. Η διοίκηση της ΠΑΕ εύχεται στον ποδοσφαιριστή κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του" ανέφερε η ΠΑΕ ΑΕΚ στην ανακοίνωσή της.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ