ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ατομικό πρόγραμμα ο Μουκουντί ενόψει Αμπερντίν

INTIME

Η συμμετοχή του Αρόλντ Μουκουντί στο κρίσιμο ματς της ΑΕΚ με την Αμπερντίν (23/10, 19:45) παραμένει αμφίβολη, καθώς ο Καμερουνέζος στόπερ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και η ετοιμότητά του θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Η συμμετοχή του Αρόλντ Μουκουντί στο ντέρμπι της ΑΕΚ με την Αμπερντίν για τη 2η αγωνιστική της League Phase του Conference League (23/10, 19:45) παραμένει αμφίβολη, καθώς ο διεθνής Καμερουνέζος αμυντικός ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στη σημερινή προπόνηση της Ένωσης. Η ετοιμότητά του θα κριθεί την τελευταία στιγμή, με τον Μάρκο Νίκολιτς να εξετάζει όλες τις επιλογές για την αμυντική γραμμή της ομάδας.

Άξιο αναφοράς ότι ο Μουκουντί έκανε συντηρητικό πρόγραμμα και πριν από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και αγωνίστηκε κανονικά. Το ίδιο συμβαίνει και τώρα, ούτως ώστε να εξαντλήσουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ τις πιθανότητες για να παίξει κανονικά ο Καμερουνέζος στόπερ.

Υπενθυμίζεται, πως ο υψηλόσωμος αμυντικός αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού, που αποκόμισε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την Κηφισιά στο Περιστέρι, το τελευταίο παιχνίδι της Ένωσης πριν τη διακοπή λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων.

Προηγουμένως, ο Μουκουντί είχε προλάβει να αγωνιστεί ως βασικός στα 14 από τα 15 επίσημα παιχνίδια της ΑΕΚ τη φετινή σεζόν, με μοναδική εξαίρεση την εκτός έδρας νίκη του Δικεφάλου στο Αιγάλεω με σκορ 2-0.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ