ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ατομικό ο Σιμάνσκι, μπαίνει σε κανονικούς ρυθμούς από την Πέμπτη (14/10)

Ο Σιμάνκι με την φανέλα της ΑΕΚ
Ο Σιμάνκι με την φανέλα της ΑΕΚ INTIME

Ο Νταμιάν Σιμάνσκι γυμνάστηκε ατομικά σήμερα, ωστόσο θα είναι στα πλάνα του Αργύρη Γιαννίκη για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, καθώς αναμένεται να μπει σε φουλ ρυθμούς από την Πέμπτη (14/10).

Η ΑΕΚ συνεχίζει την προετοιμασία της για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ για την έκτη αγωνιστική της Super League Interwetten, υπό τις οδηγίες πλέον του Αργύρη Γιαννίκη, ο οποίος έκανε τη δεύτερη προπόνησή του με την Ένωση.

Από τη σημερινή (12/10) προπόνηση δεν προέκυψε κάποιο απρόοπτο, αντίθετα ευχάριστα είναι τα νέα για τον Νταμιάν Σιμάνσκι. Ο Πολωνός μέσος επέστρεψε χθες (11/10) στα Σπάτα, καθώς δεν ήταν στα πλάνα του Πάολο Σόουζα, λόγω προβλήματος τραυματισμού στο γόνατο.

Ο Σιμάνσκι εξετάστηκε στο Ιατρικό Κέντρο από τον Παντελή Νικολάου, όπου διαπιστώθηκε ότι είναι καλά. Στη σημερινή προπόνηση ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, αύριο θα ακολουθήσει μέρος του προγράμματος και την Πέμπτη θα τεθεί κανονικά στα πλάνα του 41χρονου τεχνικού. Ο λόγος που θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς πιο συντηρητικά, είναι λόγω των προπονήσεων που έχει χάσει

Από εκεί και πέρα, ο Ζίγκα Λάτσι επέστρεψε από τις διεθνείς του υποχρεώσεις και έκανε πρόγραμμα αποκατάστασης. Οι υπόλοιποι παίκτες –πλην διεθνών- γυμνάστηκαν κανονικά. Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 17:00.

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ