STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΑΕΚ - Αστέρας Τρίπολης 0-1: Οι Αρκάδες χάλασαν το ντεμπούτο του Αμραμπάτ

Ο Αμραμπάτ έπαιξε για πρώτη φορά με τα κιτρινόμαυρα, αλλά η ΑΕΚ έχασε 1-0 από τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ
Ο Αμραμπάτ έπαιξε για πρώτη φορά με τα κιτρινόμαυρα, αλλά η ΑΕΚ έχασε 1-0 από τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ EUROKINISSI

Ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ με 1-0 σε φιλική αναμέτρηση, με πολλές αψιμαχίες και σκληρά μαρκαρίσματα. Ο Σανταφέ πέτυχε το γκολ των Αρκάδων στο 83ο λεπτό.

Η ΑΕΚ αντιμετώπισε τον Αστέρα Τρίπολης σε φιλική αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ, με τους Αρκάδες να επικρατούν με 1-ο χάρη στο γκολ του Σανταφέ στο 83ο λεπτό, σε ένα παιχνίδι που είχε πολλά νευρά και αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα για φιλικό παιχνίδι, προπονητικού χαρακτήρα.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς παρέταξε την ΑΕΚ σε σχηματισμό 4-3-3, με αρκετές αλλαγές, λόγω των προβλημάτων τραυματισμού που αντιμετωπίζει η Ένωση. Από την άλλη πλευρά, ο Ράσταβατς δεν προχώρησε σε αρκετές αλλαγές, τοποθετώντας τους Αρκάδες σε σχηματισμό (4-2-3-1), καθώς σε σχέση με το περσινό ρόστερ ξεκίνησε μόλις με τρεις νέους ποδοσφαιριστές (Καρμόνα, Ατιένθα, Σαντόνια).

Το ματς

Το παιχνίδι είχε αρκετά αργό ρυθμό σε γενικές γραμμές, καθώς οι παίκτες των δύο ομάδων αλληλοεξουδετερώθηκαν με ευκολία, δημιουργώντας ελάχιστες καλές ευκαιρίες στις δύο εστίες.

Πρώτη τελική στο παιχνίδι έγινε στο 6ο λεπτό, ωστόσο το σουτ του Τάνκοβιτς πέρασε ψηλά. Στο 18' ο Αστέρας Τρίπολης απείλησε για πρώτη φορά, ωστόσο η προσπάθεια του Ατιένθα, έπειτα από γέμισμα του Αλί Μπαμπά και στρώσιμο του Καστάνιο στην περιοχή, πέρασε λίγο άουτ.

Στο 27' ο Σιμάνσκι τροφοδότησε τον Ανσαριφάρντ, αυτός δοκίμασε το σουτ, όντας υπό πίεση στην περιοχή, με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ. Την ίδια κατάληξη είχε η προσπάθεια του Ιρανού φορ στο 36', όταν και πάλι από πάσα του Σιμάνσκι, αστόχησε για πολύ λίγο εκ νέου εντός περιοχής.

Στο 41' η ΑΕΚ έχασε τη μεγαλύτερη στιγμή της στο παιχνίδι. Ο Σάκχοφ ύψωσε στον Τάνκοβιτς στην περιοχή και αυτός επιχείρησε το σουτ με τη μια. Ο Παπαδόπουλος αρχικά του αρνήθηκε το γκολ με καταπληκτική επέμβαση, ενώ ο Τάνκοβιτς στην επαναφορά δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Πολλά νεύρα και γκολ από τον Αστέρα στην επανάληψη

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε στο ίδιο τέμπο, ωστόσο το παιχνίδι ξεκίνησε με αψιμαχία ανάμεσα στον Τζαβέλλα και τον Μπαράλες.

Στην πρώτη τους μονομαχία στο παιχνίδι, ο Έλληνας στόπερ κράτησε παρατεταμένα τον Μπαράλες και τον χτύπησε με τον αγκώνα του και αυτός με τη σειρά του, τον απώθησε με τον αγκώνα του και του έριξε μια μπουνιά και δύο σφαλιάρες.

Στη συνέχεια ο Τζαβέλλας προσπάθησε να τον πλησιάσει, ωστόσο με την επέμβαση των ψυχραιμότερων, οι δύο παίκτες χωρίστηκαν και έγιναν αλλαγή από τους δύο προπονητές.

Στο 62' ο Αστέρας απείλησε για πρώτη φορά στο δεύτερο μέρος. Ο Ριέρα επιχείρησε το σουτ, ο Βράνιες έκοψε την προσπάθειά του με τάκλιν, ο Ισπανός πήρε το ριμπάουντ, ωστόσο ο Στάνκοβιτς δεν δυσκολεύτηκε να μπλοκάρει.

Ένα λεπτό πριν από την προσπάθεια του Ριέρα, ο Αμραμπάτ πέρασε στον αγωνιστικό χώρο και πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την ΑΕΚ.

Ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός έδειξε ένα δείγμα της κλάσης του στο 70ο λεπτό, όταν με εξαιρετική σέντρα βρήκε τον Αραούχο στην περιοχή, ωστόσο το γυριστό σουτ του Αργεντινού επιθετικού πέρασε άουτ.

Στο 74' υπήρξε νέα αψιμαχία ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων και συγκεκριμένα ανάμεσα στον Βράνιες και τον Ιγκλέσιας. Οι δύο προπονητές μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, προκειμένου να ηρεμίσουν τους δύο ποδοσφαιριστές τους, με τον Βράνιες να αντικαθίσταται από τον Μήτογλου λίγα λεπτά μετά.

Ο Αστέρας πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 83' με τον Σανταφέ. Ο Κρεσπί έκανε το γύρισμα από τα δεξιά στον Γκαρθία εντός περιοχής, αυτός την γύρισε στον Σανταφέ, ο οποίος μπήκε σαν τρέιλερ στην περιοχή και με δυνατό τελείωμα νίκησε τον Στάνκοβιτς για το 1-0.

Η ΑΕΚ προσπάθησε να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης, ωστόσο δύο γεμίσματα του Αμραμπάτ τα οποία πέρασαν ανεκμετάλλευτα ήταν οι πιο αξιόλογες επιθετικές ενέργειες των παικτών του Μιλόγεβιτς, μετά το γκολ των Αρκάδων, με αποτέλεσμα το 1-0 να παραμένει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της λήξης.

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Σβάρνας, Βράνιες (81’ Μήτογλου), Τζαβέλλας (50’ Λάτσι), Μιτάι (56’ Παρράς), Σιμάνσκι (61’ Άμραμπατ), Λε Ταλέκ, Σάκχοφ (73’ Γαλανόπουλος), Αλμπάνης (16’ λ.τ. Αραούχο), Τάνκοβιτς, Ανσαριφάρντ

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Αλβάρες, Ατιένθα, Καστάνιο, Μουνάφο, Καπίγια, Κανελλόπουλος, Σαντόνια, Μπενίτο, Αλί Μπαμπά (18' λ. τρ. Κρέσπι)

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Τσιφτσής, Γκαρθία, Αντζουλάς, Χριστόπουλος, Τασουλής, Ιγκλέσιας, Σανταφέ, Ριέρα, Κρέσπι, Τιλίκα, Μπαράλες (50’ Μπενίτο)

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΕΚ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ