STOIXIMAN SUPER LEAGUE

"ΑΕΚ και Αστέρας ενδιαφέρονται για Νάτσο Μαρτίνεθ"

Ο Νάτσο Μαρτίνεθ της Βαγιαδολίδ σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Μπαρτσελόνα για τη La Liga 2018-2019 στο "Καμπ Νόου", Βαρκελώνη | Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019
Ο Νάτσο Μαρτίνεθ της Βαγιαδολίδ σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Μπαρτσελόνα για τη La Liga 2018-2019 στο "Καμπ Νόου", Βαρκελώνη | Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019 © 2021 MANU FERNANDEZ/ASSOCIATED PRESS

Στο "στόχαστρό" της ΑΕΚ και του Αστέρα φέρεται να βρίσκεται ο αριστερός μπακ της Βαγιαδολίδ Νάτσο Μαρτίνεθ, σύμφωνα με δημοσίευμα ισπανικής ιστοσελίδας.

Σε "μήλον της έριδος" μεταξύ ΑΕΚ και Αστέρα ενδέχεται να εξελιχθεί ο Νάτσο Μαρτίνεθ, σύμφωνα με δημοσίευμα της pucelafichajes.com. Ο αριστερός μπακ της Βαγιαδολίδ βρίσκεται στο "στόχαστρο" των δύο ελληνικών ομάδων σύμφωνα με το δημοσιεύματα.

Ο 32χρονος Ισπανός ανήκει στη Βαγιαδολίδ από το 2017, αλλά ο υποβιβασμός της από τη La Liga και η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία τον φέρνει προ της πόρτας εξόδου. Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2022, ωστόσο η ιστοσελίδα, η οποία ασχολείται κυρίως με τα νέα της Βαγιαδολίδ, αναφέρει ότι ο σύλλογος "δεν βλέπει την αποχώρησή του με κακό μάτι".

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε αναζήτηση αριστερού μπακ, όπως επεσήμανε ακόμα και ο Δημήτρης Μελισσανίδης σε πρόσφατη συνομιλία του με δημοσιογράφους. Τη δεδομένη στιγμή στο ρόστερ υπάρχουν οι Έλντερ Λόπες, Εμανουέλ Ινσούα και Μάριο Μιτάι που μπορούν να καλύψουν αυτήν τη θέση.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΑΕΚ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ