ΑΕΚ

ΑΕΚ: Χωρίς Τσιγκρίνσκι, Λόπες και Κρίστιτσιτς κόντρα στον Αστέρα

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Βόλο
Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Βόλο EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ φιλοξενείται από τον Αστέρα Τρίπολης στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης και ο Μανόλο Χιμένεθ άφησε εκτός αποστολής τους Τσιγκρίνσκι, Λόπες και Κρίστιτσιτς που έπαιξαν κόντρα στον Παναθηναϊκό, ενώ αντίθετα στην αποστολή είναι ο Πέτρος Μάνταλος.

Ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται αύριο (12/05) την ΑΕΚ για την ένατη αγωνιστική των playoffs της Super League Interwetten και ο Μανόλο Χιμένεθ δεν πήρε μαζί του τους Τσιγκρίνσκι, Λόπες και Κρίστιτσιτς, οι οποίοι ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης στη σημερινή προπόνηση. Οι τρεις ποδοσφαιριστές είχαν αγωνιστεί στη Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό, έχοντας ωστόσο κάποια προβλήματα τραυματισμού.

Εκτός αποστολής έμειναν και οι Νέλσον Ολιβέιρα και Λιβάι Γκαρσία, οι οποίοι ναι μεν είναι υγιείς, αλλά προτιμήθηκε να μείνουν εκτός, καθώς δεν τρέχει κάποιος λόγος για να ρισκάρουν την υγεία τους. Το πιθανότερο είναι ότι ο Χιμένεθ θα τους πάρει μαζί του στο παιχνίδι με τον Άρη, όπου κατά πάσα πιθανότητα θα κριθεί η τρίτη θέση.

Εντός αποστολής είναι ο Μάνταλος, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά, ωστόσο ενδέχεται να μείνει στον πάγκο. Ο αρχηγός της Ένωσης ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό στον τένοντα, επομένως είναι πολύ πιθανό να προτιμηθεί να προφυλαχθεί.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Μπακάκης, Νεντελτσιάρου, Σβάρνας, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Σαρδέλης, Μαχαίρας, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Κοσίδης, Χριστόπουλος.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ