ΑΕΚ

ΑΕΚ - Άρης: Η εντυπωσιακή επέμβαση του Κουέστα στον κεραυνό που εξαπέλυσε ο Μάνταλος

Ο Κουέστα σε εντυπωσιακή επέμβαση στον αγώνα της ΑΕΚ με τον Άρη στην OPAP Arena | 4 Δεκεμβρίου 2023
Ο Κουέστα σε εντυπωσιακή επέμβαση στον αγώνα της ΑΕΚ με τον Άρη στην OPAP Arena | 4 Δεκεμβρίου 2023 ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ | INTIME SPORTS

Η ΑΕΚ άγγιξε το γκολ κόντρα στον Άρη στο 40' με το πανίσχυρο διαγώνιο σουτ του Μάνταλου, όμως ο Κουέστα απογειώθηκε στη δεξία γωνία του και βρήκε τη μπάλα, για να αποτρέψει την παραβίαση της εστίας του με τη συνδρομή των δοκαριών.

Η ΑΕΚ άσκησε πίεση στον Άρη στο μεγαλύτερο κομμάτι του πρώτου μέρους ψάχνοντας το γκολ που θα την έβαζε στη θέση του οδηγού, με τους Θεσσαλονικείς να αντιστέκονται όμως και να μην επιτρέπουν στους νταμπλούχους Ελλάδας να έχουν πολλές καθαρές ευκαιρίες, στο ντέρμπι μεταξύ των κιτρινόμαυρων για την 13η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Μία τέτοια ήρθε στο 18' όταν ο Κουέστα σταμάτησε τον Τσούμπερ ενώ στο 40ο λεπτό ο Ισπανός γκολκίπερ έκανε μία ακόμη πιο εντυπωσιακή επέμβαση.

Αντίπαλό του είχε ουσιαστικά τον Μάνταλο, με τον διεθνή μεσοεπιθετικό να εξαπολύει δυνατό διαγώνιο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και τον Κουέστα να κάνει απίστευτη εκτίναξη, για να βρει τη μπάλα με το δεξί χέρι και να την στείλει στη συμβολή των δοκαριών της εστίας του για να αποτρέψει το 1-0.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΗΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ