THE SHOW MUST GO ON LIVE

ΑΕΚ: Αρέσει ο Κυριάκος Παπαδόπουλος

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος στο φιλικό της Εθνικής Ελλάδας με τη Λευκορωσία το 2016 στο Καραϊσκάκης.
Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος στο φιλικό της Εθνικής Ελλάδας με τη Λευκορωσία ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Όπως αποκάλυψε ο Βαγγέλης Αρναούτογλου στην εκπομπή Show Must Go On LIVE και στον Παντελή Διαμαντόπουλο, ο Παπαδόπουλος είναι μία περίπτωση που αρέσει στην ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ συνεχίζει ακάθεκτη τον μεταγραφικό της σχεδιασμό. Η υπόθεση του Ολιβιέ Εντσάμ, που όπως η τελειωμένη του Τσίτσαν Στάνκοβιτς και η σχεδόν δεδομένη του Γιώργου Τζαβέλλα ήρθαν στο φως μέσα από τα αποκλειστικά ρεπορτάζ του SPORT24.

Ο Βαγγέλης Αρναούτογλου αποκάλυψε ακόμη ένα όνομα στην εκπομπή Show Must Go On LIVE και τον Παντελή Διαμαντόπουλο. Συγκεκριμένα, ένας απ' τους παίκτες που απασχολούν και συζητιούνται στην Ένωση είναι ο Κυριάκος Παπαδόπουλος.

"Ξέρω ότι έχει συζητηθεί και ότι αρέσει στην ΑΕΚ ο Κυριάκος Παπαδόπουλος. Δεν έχει κάτι παραπάνω αυτή την στιγμή, δεν υπάρχει επαφή, ούτε απόφαση ότι η ΑΕΚ θα τον αποκτήσει. Είναι ένα απ' τα ονόματα που συζητιούνται. Έχει αρκετούς τραυματισμούς και γι' αυτό υπάρχει προβληματισμός.

Έχει κάνει γεμάτη σεζόν, δεν ξέρεις πώς θα εξελιχθεί στην πορεία. Είναι υποψήφιος, αν η ΑΕΚ αποφασίσει αν πάρει κι άλλο στόπερ" δήλωσε μεταξύ άλλων ο Βαγγέλης Αρναούτογλου.

Δείτε ολόκληρο το Show Must Go On Live της Παρασκευής (11/6) με τον Παντελή Διαμαντόπουλο

TAGS THE SHOW MUST GO ON LIVE ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ