ΑΕΚ

ΑΕΚ: Άρχισε η προετοιμασία της ΑΕΚ Β' για τη Super League 2

Ο αγιασμός της ΑΕΚ Β' ενόψει της σεζόν 2021-2022 | Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021
Ο αγιασμός της ΑΕΚ Β' ενόψει της σεζόν 2021-2022 | Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021 INTIME SPORTS

Άρχισαν οι προπονήσεις της ΑΕΚ Β' για την "παρθενική" σεζόν της στη Super League 2. Αγιασμός πριν από την προπόνηση. Ποιοι παίκτες ανήκουν στο ρόστερ.

Σε αγιασμό και προπόνηση προχώρησε η ΑΕΚ Β' το πρωί της Πέμπτης στις εγκαταστάσεις των Σπάτων. Ο Πρωτοπρεσβύτερος Πατήρ Δημήτριος Μπάτρης από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Σπάτων ουσιαστικά κήρυξε την έναρξη της σεζόν για τη νεοσύστατη ομάδα του θα λάβει μέρος στη Super League 2 της σεζόν 2021-2022, που αρχίζει στις 26 Σεπτεμβρίου.

Ακολούθως, η ΑΕΚ Β' έκανε την πρώτη προπόνηση με επικεφαλής τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο και βοηθό τον μέχρι πρότινος προπονητή των Ακαδημιών, Μιχάλη Παυλή. Μαζί τους ένας άλλος πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, ο Διονύσης Χιώτης, ως προπονητής τερματοφυλάκων. Γενικός αρχηγός της ομάδας είναι ο Ηλίας Ατματσίδης, ενώ στο επιτελείο ανήκουν επίσης οι γυμναστές Ανδρέας Φουσέκης και Ιγνάτιος Σακελλαρίδης, ο γιατρός Πίνδαρος Κακκαβάς, ο φυσικοθεραπευτής Διονύσης Έγκαρχος, ο αναλυτής Στράτος Παρούσης, ο φροντιστής Δημήτρης Μανίτσας και ο τιμ μάνατζερ Πάνος Πολίτης.

"Είμαστε μία ομάδα που ξεκινάει σήμερα και, παρ' όλο που λέγεται ΑΕΚ Β, εκπροσωπεί έναν πολύ μεγάλο σύλλογο. Ξέρετε σε τι ομάδα έχετε έρθει και ποιες είναι οι υποχρεώσεις σας. Σας εύχομαι καλή αρχή και καλή επιτυχία. Εμείς θα είμαστε εδώ για ό,τι χρειαστείτε", δήλωσε ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ, Γιάννης Παπαδημητρίου.

Ο Ατματσίδης δήλωσε στην ιστοσελίδα της Ένωσης: "Η ΑΕΚ Β' είναι ένα νέο εγχείρημα το οποίο πρέπει να βοηθήσουμε όσοι όλοι όσοι βρισκόμαστε σε αυτή την ομάδα. Δεν αρκεί να δώσουμε το 100%. Πρέπει να δώσουμε όλο μας το είναι για αυτή την ομάδα που θα φέρει το σήμα της ΑΕΚ και θα εκπροσωπεί αυτόν τον μεγάλο σύλλογο που όλοι αγαπάμε. Στόχος μας είναι να δουλέψουμε και να βοηθήσουμε να αναδειχτούν δικά μας παιδιά που στο μέλλον θα στελεχώσουν και την πρώτη ομάδα. Πρέπει να δώσουμε στα παιδιά όλη την αγάπη μας και όλη την προσοχή μας. Καλή σεζόν με υγεία".

Ο προπονητής της ομάδας πρόσθεσε: "Εγκάρδια εύχομαι υγεία προς όλα τα μέλη και τους αθλητές του συλλόγου. Η αποστολή μας να εξελίξουμε τους ποδοσφαιριστές αλλά και συνολικά την ομάδα είναι απαιτητική και ταυτόχρονα ένα ξεχωριστό κίνητρο".

Οι παίκτες της Ένωσης που έλαβαν μέρος στην προπόνηση είναι οι Άγγελος Αγγελόπουλος, Παναγιώτης Γκίνης (τερματοφύλακας) Μανώλης Αρβανίτης, Γιώργος Γιαννούτσος, Γιώργος Κορνέζος, Θανάσης Κώτσιος, Γιώργος Μαντζουρανάκης, Μιχάλης Μπούσης, Κώστας Σταμούλης (αμυντικοί) Χρήστος Γιούσης, Τζούντα Γκαρσία, Γιάννης Κορομηλάς, Πάρης Μπάμπης, Μανώλης Τσιόκρης, Γιάννης Πιτιλάκος (μέσοι) Παναγιώτης Γεωργέας, Αλέξης Γκολφίνος, Πέταρ Καρακλάιτς, Γιάννης Ιατρούδης, Αποστόλης Χριστόπουλος, Μιχάλης Κοσίδης και Ευθύμης Χριστόπουλος (επιθετικοί).

Οι Κώστας Ρουκουνάκης, Βένταντ Ραντόνια, Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς, Αλέξανδρος Παρράς, Βασίλης Χατζηεμμανουήλ προπονούνται με την πρώτη ομάδα, όμως δεν αποκλείεται να ενταχθούν κι αυτοί στην ΑΕΚ Β'.

Δεν προπονήθηκαν λόγω προβλημάτων τραυματισμών ο αμυντικός Στέφανος Κάτσικας και ο μέσος Λαέρτ Πάπα. Αύριο και μεθαύριο η ομάδα θα κάνει πρωινές προπονήσεις, ενώ την Κυριακή θα προπονηθεί πρωί και απόγευμα.

TAGS ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ SUPER LEAGUE 2
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ