ΑΕΚ: Αποθέωση στα αποδυτήρια, αυτό είναι το πριμ που έδωσε ο Μάριος Ηλιόπουλος στους παίκτες του Νίκολιτς

Ο Μάριος Ηλιόπουλος συνεχάρη τους παίκτες της ΑΕΚ στα αποδυτήρια της Λεωφόρου, προσέφερε απολαυστικές στιγμές και στο τέλος απάντησε θετικά στο “αίτημα” των παικτών του Μάρκο Νίκολιτς για πριμ.
Η ΑΕΚ πήρε σπουδαίο διπλό στη Λεωφόρο επικρατώντας 3-2 του Παναθηναϊκού και συνεχίζει δυναμικά στη μάχη της κορυφής της Stoiximan Super League. Ο Μάριος Ηλιόπουλος συνεχάρη τους παίκτες στα αποδυτήρια, εκείνη με τη σειρά τους ζήτησαν ένα πριμ κι εκείνος απάντησε ότι θα δώσει 200.000 ευρώ.
Πριν από την ανακοίνωση του μπόνους το αφεντικό της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ συνεχάρη έναν – έναν τους παίκτες και τον Μάρκο Νίκολιτς, ενώ αστειευόμενος προς τον Ρομπέρτο Περέιρα που ζήτησε πριμ, του είπε ότι έπαιξε πέντε λεπτά.
Στη συνέχεια είχε μια σύντομη ομιλία προς τους παίκτες, από τους οποίους ζήτησε να συνεχίσουν έτσι και στο Conference League. “Χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη και η ομάδα αρχίζει να παίρνει τα μπόνους σκοράροντας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Το παιχνίδι σήμερα ήταν δύσκολο, με πολύ μεγάλο σασπένς.
Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Και πρέπει να προχωρήσουμε έτσι στην Ευρώπη. Το χρειαζόμαστε, το αξίζετε, το αξίζουμε, ο προπονητής το αξίζει, ο Χαβιέρ το αξίζει, όλοι το αξίζουμε. Πρέπει να έχουμε αυτή την απόδοση στην Ευρώπη“. Ύστερα ρώτησε ναι ή όχι; Όλη η ομάδα απάντησε “ναι” και τέλος ανακοίνωσε το ποσό.