STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΑΕΚ - Απόλλων Σμύρνης 2-0: Φιλική νίκη για την Ένωση στο ανεπίσημο ντεμπούτο των Χατζισαφί και Μισλέν

Ο Κλεμάν Μισλέν με τη φανέλα της ΑΕΚ στο φιλικό με τον Απόλλωνα
Ο Κλεμάν Μισλέν με τη φανέλα της ΑΕΚ στο φιλικό με τον Απόλλωνα PHOTO CREDITS: INTIME

Η ΑΕΚ νίκησε τον Απόλλωνα Σμύρνης 2-0 σε φιλική αναμέτρηση στα Σπάτα, με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς να χρησιμοποιεί για πρώτη φόρα τους Εχσάν Χατζισαφία και Κλεμάν Μισλέν. Ανσαριφάρντ και Λιβάι Γκαρσία οι σκόρερ της Ένωσης

Η ΑΕΚ έδωσε φιλική αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης στα Σπάτα, με την Ένωση να επικρατεί με 2-0 χάρη στα γκολ του Ανσαριφάρντ στο 8' και του Λιβάι Γκαρσία στο 50'.

Οι παίκτες του Βλάνταν Μιλόγεβιτς μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι πήραν προβάδισμα στο σκορ στο 8ο λεπτό. Έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Τάνκοβιτς, ο Λε Ταλέκ έπιασε την κεφαλιά και ο Ανσαριφάρντ με γυριστό σουτ έκανε το 1-0.

Μετά το γκολ του Ανσαριφάρντ, ο Απόλλων ισορρόπησε το παιχνίδι και έφτασε κοντά στο γκολ της ισοφάρισης στο 20ο λεπτό, ωστόσο η κεφαλιά του Ντομίνγκες, κατέληξε στο δοκάρι του Στάνκοβιτς.

Στο 31' η ΑΕΚ απείλησε και πάλι, με τον Ανσαριφάρντ. Ο Τάνκοβιτς έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Ανσαριφάρντ έπιασε το σουτ στο δεύτερο δοκάρι, όμως η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Βέρχουλστ.

Στην επανάληψη η ΑΕΚ πέτυχε γρήγορα γκολ με τον Λιβάι Γκαρσία. Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ που κέρδισε η Ένωση λίγο έξω από τα καρέ του Απόλλωνα στο 50ο λεπτό, με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα.

Στο 60' ο Λιβάι Γκαρσία επιχείρησε ένα δυνατό σουτ εντός περιοχής, με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ.

Στο σημερινό παιχνίδι από πλευράς ΑΕΚ πραγματοποίησαν ανεπίσημο ντεμπούτο ο Χατζισαφί, που ξεκίνησε βασικός και ο Μισλέν, που πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 61' αντί του Στράτου Σβάρνα.

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Σβάρνας (61’ Μισελέν), Βράνιες (81’ Λάτσι), Τζαβέλλας (81’ Μήτογλου), Χατζισαφί (81’ Παρράς), Λε Ταλέκ (81’ Σαμπανάτζοβιτς), Σιμάνσκι, Γκαρσία (81’ Ραντόνια), Αλμπάνης (46’ Σάκχοφ), Τάνκοβιτς (81’ Ρουκουνάκης), Ανσαριφάρντ (81’ Κοσίδης)

Απόλλων Σμύρνης: Βέρλχουστ, Μπαξεβανίδης, Τουτουαρίμα, Λισγάρας, Ντομίνγκες, Φατιόν, Κάστρο, Κραγιόπουλος, Τσιλούλης, Παμλίδης, Ντάουντα

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Ιωαννίδης, Ντεντάκης, Βιτλής, Ράιλι, Ματέι

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΕΚ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ