ΑΕΚ

AEK: Αποφόρτιση ο Σιμάνσκι, κανονικα προπόνηση για Μάνταλο και Γκατσίνοβιτς

Ο Νταμιάν Σιμάνσκι με τη φανέλα της ΑΕΚ σε προπόνηση της Ένωσης
Ο Νταμιάν Σιμάνσκι με τη φανέλα της ΑΕΚ σε προπόνηση της Ένωσης INTIME SPORTS

Ο Νταμιάν Σιμάνσκι δεν συμμετείχε στην απογευματινή προπόνηση της Τετάρτης (20/7) για την ΑΕΚ καθώς έκανε αποφόρτιση, με τους Πέτρο Μάνταλο και Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς να προπονούνται κανονικά.

Η ΑΕΚ συνεχίζει την σκληρή προετοιμασία της στην Ολλανδία για να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμη τη νέα σεζόν, με το πρόγραμμα της Τετάρτης (20/7) που έχει εκπονήσει ο Ματίας Αλμέιδα να περιλαμβάνει διπλή προπόνηση.

Από την πρωινή απουσίασαν οι Μάνταλος και Γκατσίνοβιτς που έκαναν αποφόρτιση, με αμφότερους τους ποδοσφαιριστές να συμμετέχουν κανονικά στην απογευματινή προπόνηση της Ένωσης, σε αντίθεση με τον Σιμάνσκι που απουσίασε λόγω αποφόρτισης.

Οι Λάτσι και Μαχαίρας συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα αφού αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών ενώ όσον αφορά στο δίδυμο Μισελέν - Μπότο, τα επόμενα 24ωρα θα δείξουν την κατάσταση στην οποία βρίσκονται για το αν θα μπορέσουν να ξαναμπούν σε ρυθμό προπονήσεων.

Σημειώνεται πως ο Άμραμπατ, ο οποίος μπήκε τελευταίος στο πρόγραμμα των προπονήσεων, έκανε χαλάρωμα στο τελευταίο κομμάτι της απογευματινής προπόνησης αφού ένιωσε ενοχλήσεις από κράμπες.

TAGS ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ