ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ανοιχτή προπόνηση στην Κύπρο την Πέμπτη, βραβεύουν τον Μελισσανίδη οι φίλαθλοι

Προπόνηση στα Σπάτα
Προπόνηση στα Σπάτα IN TIME SPORTS

Η ΑΕΚ δίνει την Παρασκευή (5/8) φιλικό με την Ομόνοια στην Κύπρο και την Πέμπτη (4/8) θα πραγματοποιήσει ανοιχτή προπόνηση στο ΠΑΕΕΚ ενώ το βράδυ της ίδιας μέρας αντιπροσωπεία των φιλάθλων της Ένωσης θα βραβεύσει τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Παρασκευή (5/8) σε φιλικό παιχνίδι την Ομόνοια στην Κύπρο με την Ένωση να ταξιδεύει από το πρωί της Πέμπτης (4/8) στην Κύπρο και να προπονείται το απόγευμα της ίδιας μέρας στο γήπεδο της ΠΑΕΕΚ.

Η προπόνηση μάλιστα αποφασίστηκε να είναι ανοικτή προς τον κόσμο ώστε οι φίλαθλοι της Ένωσης να έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα ινδάλματα τους και να τους χειροκροτήσουν, να τους αποθεώσουν καθώς δεν τους δίνεται συχνά αυτή η δυνατότητα.

Το βράδυ της ίδιας μέρας, μετά το φαγητό αντιπροσωπεία των τριών συνδέσμων της ΑΕΚ με έδρα στην Κύπρο και συγκεκριμένα γύρω στα 15 άτομα θα επισκεφτούν το ξενοδοχείο όπου θα μείνει η Ένωση στην Κύπρο για να παραδώσουν τιμητική πλακέτα για τον Δημήτρη Μελισσανιδη.

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ το πιθανότερο είναι πως δεν θα βρεθεί στην Κύπρο και την τιμητική πλακέτα θα παραλάβει για λογαριασμό του ο Μπρούνο Άλβες.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ