ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ανατροπή και νέα κίνηση για Νταντσένκο

Ο Όλεγκ Νταντσένκο με τη φανέλα της εθνικής Ουκρανίας σε αγώνα του Nations League απέναντι στην Τσεχία
Ο Όλεγκ Νταντσένκο με τη φανέλα της εθνικής Ουκρανίας σε αγώνα του Nations League απέναντι στην Τσεχία Ⓒ 2018 EFREM LUKATSKY/ASSOCIATED PRESS

Ο Όλεγκ Νταντσένκο επανέρχεται στο προσκήνιο για την ΑΕΚ, με τους κιτρινόμαυρους να μην εγκαταλείπουν την περίπτωσή του Ουκρανού δεξιού μπακ και να επιχειρούν να τον αποκτήσουν με κανονική μεταγραφή και όχι ως δανεικό από την Ρουμπίν Καζάν.

Η περίπτωση του Όλεγκ Νταντσένκο εξελίχτηκε σε σίριαλ για την ΑΕΚ τα τελευταία 24ωρα και όλα δείχνουν πως δεν έχει γραφτεί ακόμα ο επίλογος της ιστορίας με πρωταγωνίστριες την ελληνική ομάδα, την Ρουμπίν Καζάν και την Ούφα, καθώς απομένουν και άλλα επεισόδια να παιχτούν.

Ναι μεν όλες οι ενδείξεις συνηγορούσαν πως οδηγούμαστε σε ναυάγιο, με τον παίκτη να παραμένει μέχρι το τέλος της σεζόν στην Ούφα μέχρι να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του από την Ρουμπίν, ωστόσο η Ένωση δείχνει διατεθειμένη να κάνει νέα προσπάθεια για την απόκτησή του και να ξαναμπεί στο παιχνίδι.

Και αυτό γιατί προτίθεται να κάνει δικό της τον 26χρονο Ουκρανό δεξιό μπακ όχι μέσω δανεισμού με οψιόν αγοράς από την Ρουμπίν αλλά με κανονική μεταγραφή, γεγονός που αλλάζει τα δεδομένα και ανοίγει το δρόμο ώστε η ομάδα από τον Καζάν να διακόψει το δανεισμό του του στην Ούφα για να διαπραγματευτεί άμεσα τη μετακίνησή του στην Ελλάδα για λογαριασμό της ομάδας του Μανόλο Χιμένεθ

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως οι συζητήσεις μεταξύ της ΑΕΚ και της Ρουμπίν είναι σε καλό δρόμο και δεν αποκλείεται να υπάρχουν και εντός της ημέρας εξελίξεις, για έναν παίκτη που η ΑΕΚ επιθυμεί σφόδρα για να ενισχύσει το ταλαιπωρημένο τη φετινή σεζόν δεξί άκρο της άμυνας της.

Εν τω μεταξύ, με δηλώσεις του στην "Sport Express" ο γενικός διευθυντής της Ρουμπίν Καζάν, Ρούστεμ Σαϊμάνοφ, επιβεβαίωσε πως έχει ανοιχτεί δίαυλος επικοινωνίας με την ΑΕΚ, τονίζοντας χαρακτηριστικά στο ρωσικό μέσο:

"Αν είμαστε έτοιμοι να αφήσουμε τον Όλεγκ να φύγει; Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις με την Ούφα. Υπάρχει μία πρόταση από την ΑΕΚ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: AP Photo/Efrem Lukatsky

TAGS ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ