SERIE A

Αδιόρθωτη η Μίλαν, 1-1 με Κατάνια

AC Milan's Filippo Inzaghi celebrates after scoring against Catania during their Italian Serie A soccer match at the San Siro stadium in Milan September 18, 2010. REUTERS/Alessandro Garofalo (ITALY SPORT - Tags: SPORT SOCCER) REUTERS

Για ακόμη μια φορά το Champions League αποδείχθηκε μια παρένθεση, καθώς η Μίλαν επέστρεψε στην μετριότητα του καμπιονάτο, παραχωρώντας ισοπαλία με 1-1 στην Κατάνια, μέσα στο "Σαν Σίρο".

Οι “ελέφαντες” προηγήθηκαν στο 27′ με το φανταστικό γκολ του Καπουάνο (σουτ-φωτοβολίδα) και το μόνο που κατάφεραν οι “ροσονέρι” ήταν να ισοφαρίσουν στο 45′ με τον Φιλίπο Ιντζάγκι με πλασέ από την πάσα του Ροναλντίνιο.

Ο τελευταίος ήταν στην βασική ενδεκάδα καθώς απουσίαζαν οι Ρομπίνιο και Πάτο, κάτι που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αποτελέσει δικαιολογία για την Μίλαν.

Στην άλλη αναμέτρηση της ημέρας, η Λάτσιο βρέθηκε να χάνει στην Φλωρεντία, αλλά έκανε την ανατροπή και πήρε σπουδαία νίκη με 2-1 επί της Φιορεντίνα.

Οι “βιόλα” άνοιξαν το σκορ στο 19′ με τον Λιάιτς να εκτελεί πέναλτι που κέρδισε ο Τσέρτσι από τον Λεντέσμα.

Ο τελευταίος ξεπλήρωσε το λάθος του ισοφαρίζοντας στο 32′, ενώ την ανατροπή για την ομάδα της Ρώμης ολοκλήρωσε ο Κόζακ στο 67′.

Οι συνθέσεις

ΜΙΛΑΝ: Αμπιάτι, Μπονέρα, Νέστα, Τιάγκο Σίλβα, Αντονίνι, Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ, Πίρλο, Ζέεντορφ (90′ Γκατούζο), Ροναλντίνιο, Ιντζάγκι (85′ Οντουαμάντι), Ιμπραΐμοβιτς.
ΚΑΤΑΝΙΑ: Αντούχαρ, Ποτέντζα (83′ Άλβαρες), Σιλβέστρε, Σπόλι, Καπουάνο, Καρμπόνι, Μασκάρα, Ίντζο, Μπιατζάντι, Ρικιούτι (60′ Λεντέσμα), Μάξι Λόπες.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Φρε, Ντε Σιλβέστρι, Κρόλντρουπ, Γκαμπερίνι, Πασκουάλ, Τζανέτι, Μοντολίβο, Τσέρτσι (46′ Μαρκιόνι), Λιάιτς (68′ Μπαμπατσάρ), Βάργκας, Τζιλαρντίνο.
ΛΑΤΣΙΟ: Μουσλέρα, Λίχτσταϊνερ, Μπιάβα, Ντίας, Ράντου, Μάουρι (86′ Μάουρι), Ματουζάλεμ, Λεντέσμα, Μπρεσιάνο (46′ Μπρόκι), Ερνάνες, Ρόκι (60′ Κόζακ).

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής:

Σάββατο
Φιορεντίνα – Λάτσιο 1-2 (19′ πέν. Λιάιτς / 32′ Λεντέσμα, 67′ Κόζακ)
Μίλαν – Κατάνια 1-1 (45′ Ιντζάγκι / 27′ Καπουάνο)

Κυριακή
Μπάρι – Κάλιαρι (13:30)
Ουντινέζε – Γιουβέντους (16:00)
Κιέβο – Μπρέσια
Παλέρμο – Ίντερ
Τσεζένα – Λέτσε
Ρόμα – Μπολόνια
Πάρμα – Τζένοα
Σαμπντόρια – Νάπολι (21:45)

Η βαθμολογία

1. Κιέβο 6
2. Λάτσιο 6
3. Κάλιαρι 4
4. Σαμπντόρια 4
5. Τσεζένα 4
6. Ίντερ 4
7. Μπάρι 4
8. Μίλαν 4
9. Κατάνια 4
10. Πάρμα 3
11. Μπρέσια 3
12. Τζένοα 3
13. Λέτσε 3
14. Νάπολι 2
15. Γιουβέντους 1
16. Παλέρμο 1
17. Φιορεντίνα 1
18. Μπολόνια 1
19. Ρόμα 1
20. Ουντινέζε 0

Ο πίνακας των σκόρερς

2 γκολ
Αντόνιο Κασάνο (Σαμπντόρια)
Έντινσον Καβάνι (Νάπολι)
Αλεσάντρο Μάτρι (Κάλιαρι)
Ντάβιντε Μοσκαρντέλι (Κιέβο)
Αλεσάντρε Πάτο (Μίλαν)
Σέρτζο Πελισιέρ (Κιέβο)
Νικόλα Πότσι (Σαμπντόρια)
Φιλίπο Ιντζάγκι (Μίλαν)

Μίλαν – Κατάνια 1-1

Φιορεντίνα – Λάτσιο 1-2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ