Αδύναμη η Ελλάδα στα στημένα

Η Ελλάδα δεν δέχεται γκολ στο πρώτο και στο τελευταίο τέταρτο ενός αγώνα και βάζει τα περισσότερα γκολ από το κέντρο της επίθεσης όπως η Αργεντινή. Είναι όμως αδύναμη στα στημένα. Η Ιταλία δέχεται τα περισσότερα γκολ από την δεξιά πλευρά ενώ η Κροατία από την αριστερή. Δείτε ενδιαφέροντα στατιστικά.
Λίγες ημέρες πριν την έναρξη του Μουντιάλ ξένη ιστοσελίδα δημοσίευσε ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία των ομάδων που θα συμμετάσχουν στην μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου.
Συμπεριλαμβάνονται τα 993 γκολ που σημειώθηκαν στους 352 αγώνες των προκριματικών των 32 φιναλίστ συν τα διεθνή ματς της Βραζιλίας το 2013. Τα στοιχεία δείχνουν που είναι δυνατές και που υστερούν. Τα γκολ που έβαλαν και δέχτηκαν με διαφορετικούς τρόπους.
Σύμφωνα με τα στατιστικά η Ελλάδα έχει 13% πιθανότητες να βάλει γκολ από στημένη φάση και μόλις 6% να βάλει γκολ με κεφαλιά. Επίσης, 13% είναι το ποσοστό της να πετύχει γκολ στο πρώτο τέταρτο ενός αγώνα και 13% να βάλει γκολ στο τελευταίο τέταρτο του ματς.
Η Ελλάδα όταν προηγείται έχει 93% να πάρει βαθμό ή βαθμούς και 50% όταν βρίσκεται πίσω στο σκορ. Το ποσοστό των γκολ που βάζουμε από το κέντρο της επίθεσης είναι 69%, το υψηλότερο από κάθε άλλο σημείο του γηπέδου.
Αδύναμη είναι η Ελλάδα στις στημένες φάσεις καθώς δέχεται τα μισά της γκολ. Δείτε τους πίνακες με τις κατηγορίες και τα ενδιαφέροντα στοιχεία.