VIRAL

Αδιανόητες καθυστερήσεις σε αγώνα στη Βολιβία που έληξε στο 90+43'

Αδιανόητες καθυστερήσεις σε αγώνα στη Βολιβία που έληξε στο 90+43'
PRINT SCREEN

Ο αγώνας της Ατλέτικο Παλμαφλόρ με την Μπλούμινγκ στη Βολιβία θα μείνει σίγουρα στην ιστορία του ποδοσφαίρου για τους λάθος λόγους, καθώς το παιχνίδι έληξε στο 90+43', με τους γηπεδούχους να πετυχαίνουν το νικητήριο γκολ στο 90+38'.

Το ματς της Ατλέτικο Παλμαφλόρ με τη Μπλούμινγκ για την πρώτη κατηγορία της Βολιβίας πέρασε (ίσως και κυριολεκτικά) από χίλια κύματα.

Ο αγώνας διεξήχθη υπό καταρρακτώδη βροχή σε αρκετές δύσκολες συνθήκες και όλα κύλησαν ομαλά μέχρι και το 85ο λεπτό. Η Ατλέτικο Παλμαφλορ είχε πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων και η Μπλούμινγκ μείωσε στο 86'. Για να επικυρωθεί το γκολ χρειάστηκε να ελεγχθεί η φάση στο VAR για 17 λεπτά.

Ο διαιτητής προς έκπληξη όλων έδειξε καθυστερήσεις 30 λεπτών. Στη διάρκεια των καθυστερήσεων συνέβησαν και άλλα περιστατικά με αποτέλεσμα να τραβήξει ακόμα περισσότερο ο αγώνας. Η Μπλούμινγκ ισοφάρισε σε 2-2 στο 90+24', ενώ αποβλήθηκαν δύο παίκτες της στο 90+21' και το 90+28'.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανακτήσουν το προβάδισμα στο σκορ στο 90+38' και ο αγώνας... παρωδία όπως εξελίχθηκε έληξε στο 90+43'. Μάλιστα η Μπλούμινγκ μετά το ματς έγραψε στην ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης "Τέλος στο τρίτο μέρος", ενώ διαμαρτυρήθηκα για το γεγονός ότι οι παίκτες κινδύνεψαν με σοβαρούς τραυματισμούς..

TAGS VIRAL ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ