ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Αδαμάκης: "Λεφτά δεν υπάρχουν"

Αδαμάκης: "Λεφτά δεν υπάρχουν"
INTIME SPORTS

Ο πρόεδρος του Εθνικού Αστέρα Βασίλης Αδαμάκης ξεκαθάρισε πως λεφτά δεν υπάρχουν στον σύλλογο και αν δεν βρεθεί λύση τότε σύσσωμο το Δ.Σ. της ομάδας θα παραιτηθεί. Διαβάστε τι είπε

Σε τραγική οικονομική κατάσταση είναι ο Εθνικός Αστέρας, κάτι που φάνηκε και στην αναμέτρηση της Κυριακής (29/1) με αντίπαλο τον Πανθρακικό, όπου αγωνίστηκε η ομάδα Νέων, καθώς οι επαγγελματίες παίκτες δεν πληρώθηκαν και δεν κατέβηκαν να αγωνιστούν.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Πανθρακικό, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Εθνικός Αστέρας Βασίλης Αδαμάκης μίλησε στην συνέντευξη Τύπου ξεκαθάρισε πως λεφτά δεν υπάρχουν και αν δεν βρεθεί λύση τότε σύσσωμο το Δ.Σ. της ομάδας θα παραιτηθεί.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βασίλης Αδαμάκης:

" Θέλω να δώσω κάποιες εξηγήσεις στον φίλαθλο κόσμο για το γεγονός ότι φθάσαμε σε αυτό το σημείο. Ξεκινήσαμε μία μεγάλη προσπάθεια από το καλοκαίρι, δημιουργήσαμε μία ομάδα ικανή να πρωταγωνιστήσει, αλλά δυστυχώς δεν μας βοήθησε κανείς.

Αυτό το πρωτάθλημα έχει καταντήσει παρωδία. Μόνον για προσφυγές δώσαμε από το καλοκαίρι περίπου 100.000 ευρώ. Από εκεί και πέρα πώς να λειτουργήσει αυτή η ομάδα. Δεν είχα καμία βοήθεια από πουθενά και δεν βρεθεί άμεσα λύση θα παραιτηθεί σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο.

Εγώ δεν μπορώ και δεν δέχομαι αυτή την κατάντια. Ο Εθνικός Αστέρας κουβαλάει μεγάλη ιστορία και δεν δέχομαι να παίζει η ομάδα των Νέων. Δυστυχώς οι επενδυτές έμειναν στα λόγια και λεφτά δεν υπάρχουν".

TAGS ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ