ΑΡΣΕΝΑΛ

Άαρον Ράμσντεϊλ: "Υποφέρω όταν δεν παίζω με την Άρσεναλ"

Arsenal goalkeeper Aaron Ramsdale walks on the field in the first half of the MLS All-Star soccer match against the MLS All-Stars, Wednesday, July 19, 2023, in Washington. (AP Photo/Alex Brandon)
Ο Άαρον Ράμσντεϊλ υπερασπίζεται την εστία της Άρσεναλ σε διεθνές φιλικό το καλοκάιρι με επίλεκτη ομάδα παικτών από το MLS @2023 AP IMAGES/ALEX BRANDON

Στο πώς αισθάνεται από το γεγονός ότι έχει χάσει τη θέση του βασικού τερματοφύλακα της Άρσεναλ από τον Ντέιβιντ Ράγια αναφέρθηκε σε συνέντευξή του ο Άαρον Ράμσντεϊλ.

Η θέση του τερματοφύλακα είναι μοναχική, με πολλούς πορτιέρε να μην μπορούν να διαχειριστούν τον ανταγωνισμό της θέσης, ιδίως όταν κάποιος άλλος τους αφήνει στον πάγκο.

Σε αυτήν την κατηγορία υπάγεται και ο Άαρον Ράμσντεϊλ, ο οποίος από τη στιγμή που η Άρσεναλ απέκτησε το καλοκαίρι του 2023 τον Ντέιβιντ Ράγια από την Μπρέντφορντ, είδε τις συμμετοχές του να μειώνονται, με τον Ισπανό να λογίζεται πλέον ως ο βασικός πορτιέρε των "Κανονιέρηδων", έχοντας συμπληρώσει -ήδη- 6 συμμετοχές σε Premier League και Champions League από τα μέσα Σεπτεμβρίου, όταν και "πήρε τα γάντια σπίτι του".

"Είτε παίζω εγώ είτε ο Ντέιβιντ, πρέπει να έχουμε την ικανότητα να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι, αλλά την ίδια στιγμή είναι περίεργο. Πρέπει να συμβιβαστούμε με αυτό και αυτό είναι που κάνουμε", σημείωσε αρχικά ο 25χρονος διεθνής με τα "Τρία Λιοντάρια".

Ο Ράμσντεϊλ που είδε τον Σάουθγκεϊτ να μην τον καλεί στην εθνική Αγγλίας για τα ματς με Ιταλία και Αυστραλία, πρόσθεσε ότι "δουλεύουμε απολύτως επαγγελματικά μαζί με τον Ράγια", κλείνοντας αναφερόμενος στο πως διαχειρίζεται ψυχολογικά την όλη κατάσταση: "Υπάρχουν μέρες που πηγαίνω για προπόνηση και είμαι πεσμένος λόγω της κατάστασης, αλλά αυτός με βοηθάει να σηκωθώ. Για οποιονδήποτε λόγο μπορεί να υπάρξει μια μέρα που είναι εκείνος πεσμένος και παρόλο που υποφέρω και πονάω που δεν παίζω, πρέπει να σηκωθώ και να μπορέσω να τον σπρώξω για να αποδώσει".

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ