ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

A' Bola: "Ο Ρούμπεν Σεμέδο έτοιμος να κλείσει στην Πόρτο"

Ο Ρούμπεν Σεμέδο στην πιο πρόσφατη εμφάνισή του με τον Ολυμπιακό
Ο Ρούμπεν Σεμέδο στην πιο πρόσφατη εμφάνισή του με τον Ολυμπιακό EUROKINISSI

Ρεπορτάζ της "A' Bola" αναφέρει πως η Πόρτο βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Ρούμπεν Σεμέδο από τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της "A' Bola" ο Ρούμπεν Σεμέδο είναι κοντά στην Πόρτο. Μάλιστα, στην Ιβηρική αναφέρουν πως οι Δράκοι ανέβασαν το ποσό του ενοικίου για τον παίκτη στο 1.000.000 ευρώ (από τις 250.000 που πρόσφεραν πριν από λίγες ημέρες), επισημαίνοντας πάντως ότι οι δύο πλευρές δεν τα έχουν βρει ακόμη σχετικά με το ύψος της οψιόν αγοράς.

Στην Πορτογαλία υποστηρίζουν πως ο Ολυμπιακός θέλει να μπει υποχρεωτική οψιόν αγοράς για την παραχώρηση του Σεμέδο και αυτή να είναι πάνω από 5.000.000 ευρώ. Αντίθετα, η Πόρτο επιθυμεί να είναι προαιρετική, να είναι κάτω από πέντε εκατομμύρια και να το συζητήσουν πάλι οι δύο ομάδες το καλοκαίρι.

Κατά το ρεπορτάζ της εφημερίδας A’ Bola, “Ο Ρούμπεν Σεμέδο είναι έτοιμος να κλείσει στην Πόρτο”, ενώ στο δημοσίευμα αναφέρονται τα εξής:

“Η αξία της ρήτρας αγοράς του κεντρικού αμυντικού εξακολουθεί να καθυστερεί τη συμφωνία, γιατί οι Έλληνες θέλουν να είναι υποχρεωτική και πάνω από 5.000.000 ευρώ. Οι Δράκοι όμως αύξησαν το ποσό δανεισμού του Πορτογάλου διεθνή σε 1.000.000 ευρώ ως αντάλλαγμα. Ο Ζόρζε Μέντες είναι ενεργός στις διαπραγματεύσεις και θα επιδιώξει να ολοκληρώσει άμεσα τη συμφωνία, ώστε ο Ρούμπεν Σεμέδο να ταξιδέψει στην Πορτογαλία για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις, να υπογράψει συμβόλαιο και να ενταχθεί στην Πόρτο”.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΡΟΥΜΠΕΝ ΣΕΜΕΔΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ