ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η A Bola συνδέει Μπουφόν με Ολυμπιακό, Μπενφίκα και Σεβίλλη

Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν της Γιουβέντους σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Λεβερκούζεν για τη φάση των ομίλων του Champions League 2020-2021 στην "Μπαϊαρένα", Λεβερκούζεν | Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2020
Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν της Γιουβέντους σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Λεβερκούζεν για τη φάση των ομίλων του Champions League 2020-2021 στην "Μπαϊαρένα", Λεβερκούζεν | Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2020 © 2021 MARTIN MEISSNER/ASSOCIATED PRESS

Η A Bola εξακολουθεί να συνδέει τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν με την Μπενφίκα, ωστόσο το Σάββατο πρόσθεσε ακόμα δύο ονόματα στο τραπέζι: τον Ολυμπιακό και τη Σεβίλλη.

Η Μπενφίκα εμφανίζεται να έχει ψηλά στη λίστα της τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν, με την A Bola να αναφέρεται στην περίπτωση του Ιταλού τερματοφύλακα στο φύλλο του Σαββάτου, αλλά να εμπλέκει ταυτόχρονα και τα ονόματα του Ολυμπιακού και της Σεβίλλης.

Η πορτογαλική ομάδα εδώ και καιρό φέρεται να έχει στο μυαλό της μία φόρμουλα για τον Ιταλό τερματοφύλακα αντίστοιχη με εκείνη της Πόρτο με τον Ίκερ Κασίγιας. Γι' αυτό και τα πορτογαλικά ΜΜΕ ασχολούνται συχνά με αυτό το σενάριο, ωστόσο το Σάββατο το προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα.

Συγκεκριμένα, αναφέρουν ότι οι Λουζιτανοί σκοπεύουν να κάνουν πρόταση για συμβόλαιο που θα αποφέρει στον 43χρονο τερματοφύλακα το ποσό του 1.000.000 ευρώ, ωστόσο γνωρίζουν ότι ο Μπουφόν θα επιλέξει "τον πιο ενθουσιώδη και τρελό" προορισμό για την καριέρα του, όπως ο ίδιος έχει δηλώσει. Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι οι άνθρωποι της Μπενφίκα ενημερώθηκαν ότι δεν αποκλείεται ακόμα και να σταματήσει το ποδόσφαιρο.

Κάπου εκεί, η A Bola προσέθεσε ακόμα δύο ονόματα ομάδων που ενδιαφέρονται για τον πρώην τερματοφύλακα της Γιουβέντους, που μπορούν να τον στερήσουν από τους "αετούς". Πρόκειται για τον Ολυμπιακό και τη Σεβίλλη, ωστόσο χωρίς να δίνουν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το αν έχουν υπάρξει επαφές με αυτές τις ομάδες.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΣΕΒΙΛΛΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ