100 ΧΡΟΝΙΑ ΘΡΥΛΟΣ

100 χρόνια Ολυμπιακός, Μουζακίτης: “Μία ιστορική ημέρα τελειώνει με τον καλύτερο τρόπο”

Ο Χρήστος Μουζακίτης με την επετειακή φανέλα του Ολυμπιακού Eurokinissi Sports

Ο Χρήστος Μουζακίτης με μία ανάρτησή του στο Instagram ανέφερε ότι η ιστορική ημέρα για τον Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο για τους “ερυθρόλευκους”, εννοώντας τη νίκη με 1-0 απέναντι στον ΟΦΗ.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ολόκληρος ο οργανισμός του Ολυμπιακού, με τον σύλλογο να συμπληρώνει 100 χρόνια ζωής και να το συνδυάζει με τη νίκη (1-0) επί του ΟΦΗ, που τον φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στην επιστροφή στον θρόνο του ελληνικού ποδοσφαίρου μετά από δύο σεζόν.

Ο Χρήστος Μουζακίτης αγωνίστηκε στην ιστορική αναμέτρηση με τους Κρητικούς, περνώντας στον αγωνιστικό χώρο στο 77′ στη θέση του Σαντιάγκο Έσε.

Μετά το φινάλε του ματς ο 18χρονος διεθνής χαφ έκανε story, αναφέροντας χαρακτηριστικά: “Μία ιστορική ημέρα τελειώνει με τον καλύτερο τρόπο”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ