ΑΡΗΣ

Η κάθοδος των Αρειανών

Η κάθοδος των Αρειανών
οπαδοι αθηνα

Το κομβόι των πούλμαν με τους φίλους του Άρη φτάνει στην Αθήνα παρά τα μικροπροβλήματα στην διαδρομή. Δείτε πλάνα από τη μεγάλη εκδρομή με τα πούλμαν στα Τέμπη (videos)

Συνολικά κατεβαίνουν στην Αθήνα 250 πούλμαν, 100 βανάκια και αμέτρητα IX ώστε να συμπληρωθεί ο μαγικός, για εκδρομή, αριθμός των 23.480 φίλων του Άρη. Aπολαύστε τα πλάνα της ΕΤ3 με τις απίστευτες εικόνες από τα αμέτρητα πούλμαν των Αρειανών την ώρα που αυτά έχουν σταματήσει στα Τέμπη.



Εντυπωσιασμένος είναι και ο Φρέντι Αντού ο οποίος έγραψε στο twitter του λίγο μετά τις 14.00 το μεσημέρι του Σαββάτου: "

320 λεωφορεία γεμάτα οπαδούς του Άρη είναι στον δρόμο για Αθήνα από την Θεσσαλονίκη. Δεν έχω δει τίποτα σαν αυτό στη ζωή μου

".





Το κομβόι σταμάτησε για λίγη ώρα στα Τέμπη (περίπου στις 9 το πρωί) όπου οι οπαδοί του Άρη έδειξαν τις διαθέσεις τους. Τραγούδια και καπνογόνα ολοκλήρωσαν το γιορτινό κλίμα και στη συνέχεια η πορεία των πούλμαν συνεχίστηκε κανονικά.



Τα προβλήματα όμως δεν έλειψαν πράγμα απόλυτα φυσιολογικό καθώς αυτή είναι η μεγαλύτερη εκδρομή που έχει γίνει στην Ελλάδα. Δύο πούλμαν τράκαραν (το ένα αχρηστεύτηκε) και άλλα δύο χάλασαν, αλλά η οργάνωση των φίλων του Άρη βοήθησε ώστε να ξεπεραστεί κι αυτό το εμπόδιο.



Συγκεκριμένα, επτά άδεια πούλμαν ακολουθούν το κομβόι και θα παραλάβουν τους φίλους του Άρη που… έμειναν από μεταφορικό μέσο. Πάντως, αρκετοί από αυτούς που είχαν επιβιβαστεί στα λεωφορεία που δημιουργήθηκε το πρόβλημα επιβιβάστηκαν σε ΙΧ με οτοστοπ αφού όπως φάνηκε δεν μπορούσαν να περιμένουν.



Αυτή τη στιγμή (15.30) μεγάλος αριθμός των πούλμαν έχουν σταματήσει στο Σείριο και περιμένουν τους υπόλοιπους καθώς υπήρξε ακόμα ένα πρόβλημα στην Θήβα όπου τα έργα δυσκόλεψαν την κυκλοφορία και δημιούργησαν μεγάλο μποτιλιάρισμα.



Από εκεί με την συνοδεία της αστυνομίας, θα μεταβούν ανά 25 στο ΟΑΚΑ για να πάρουν θέση στις εξέδρες του τελικού Κυπέλλου hellas online.



Χάρις στην πολύ καλή οργάνωση (υπάρχουν γιατροί, μηχανικοί, τεχνικοί και πολλές άλλες ειδικότητες) των φίλων του Άρη όλα τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί μέχρι στιγμής ξεπερνιούνται εύκολα ή δύσκολα.



Στις 16.00 ξεκίνησαν τα πρώτα πούλμαν, πέρασαν τη γέφυρα της Βαρυμπόμπης με τους πρώτους οπαδούς του Άρη να φτάνουν την επόμενη ώρα στον προορισμό τους.























TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ