ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Τέλος ο "μουστάκιας"

Τέλος ο "μουστάκιας"
ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Παρελθόν αποτελεί από τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Αναστόπουλος, όπως ανακοίνωσε ο κ. Κούγιας

Ο "ισχυρός άνδρας" του "Αγιαξ της Ηπείρου" σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου, η οποία έγινε με αφορμή τα όσα ακολούθησαν την ήττα της Κυριακής από την Καλαμάτα, ανακοίνωσε ότι ο κ. Αναστόπουλος δεν συνεχίζει άλλο το έργο του στον πάγκο των ηπειρωτών.



Μετά την αναμέτρηση με τους Μεσσήνιους και την ήττα με 1-0, ο Αναστόπουλος τόνισε ότι «το αποτέλεσμα οφείλεται στην κούραση και στην αποβολή του Ντεκάμπς...».



Ωστόσο διαφορετική άποψη για το θέμα είχε ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, Αλέξης Κούγιας, ο οποίος φρόντισε να... αδειάσει τον «μουστάκια»: «Δεν συμφωνώ μαζί του. Η ήττα οφείλεται στην διαιτησία και στις κακές επιλογές του»!



Η δημόσια αντιπαράθεση διοίκησης και τεχνικής ηγεσίας για τα αίτια της ήττας από την Καλαμάτα ήταν η αφορμή για την διακοπή της συνεργασίας των δύο πλευρών. Λίγη ώρα, μετά το ματς με τους Μεσσήνιους (ήττα 1-0), ο πρώην τεχνικός της ομάδας είχε πει " Το αποτέλεσμα οφείλεται στην κούραση και στην αποβολή του Ντεκάμπς...



Ομως ο γνωστός δικηγόρος είχε διαφορετική άποψη και ουσιαστικά εξέθεσε τον Ελληνα τεχνικό, λέγοντας: " Δεν συμφωνώ μαζί του. Η ήττα οφείλεται στην διαιτησία και στις κακές επιλογές του".



Αναστόπουλος: "Οι αξίες δεν χάνονται"

Ο Νίκος Αναστόπουλος έχει γίνει το πρόσωπο των τελευταίων ημερών, ωστόσο με δηλώσεις του στην "ΕΡΑ Σπορ" δεν θέλησε ν' ανοίξει τα χαρτιά του ακόμα, ενώ τόνισε οτι δεν είναι απογοητευμένος απο την εξέλιξη των πραγμάτων.



"Πρέπει να είμαι προσεκτικός με το συγκεκριμένο θέμα και να ενημερώσω τον δικηγόρο μου. Θα πρέπει ν' αποδειχθούν οι λόγοι που αναφέρονται στο εξώδικο. Είμαι επαγγελματίας προπονητής και όχι ερασιτέχνης, οπότε θα πρέπει να σεβόμαστε τα συμβόλαια που υπογράφουμε.

Θα μελετήσω αυτά που αναφέρονται και στη συνέχεια θ' απαντήσω, ο καθένας μπορεί να λέει οτι θέλει. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ. Κούγια αν εγώ ευθύνομαι για την ήττα με την Καλαμάτα, τότε εγώ είμαι η αιτία που τα Γιάννενα νίκησαν το Αιγάλεω και τον Ηρακλή για να βρεθούν στους "8" του Κυπέλλου.

Αν δεν αρέσω σε κάποιον μπορεί να με απολύσει, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Αν κάποιος κοιτάξει τον βαθμολογικό πίνακα, θα δει οτι η ομάδα είναι μέσα στους στόχους της, είναι στους "8" του Κυπέλλου και παίζει πολύ καλή μπάλα. Αν η ομάδα δεν πετύχει απο εδώ και πέρα δεν ευθύνομαι εγώ.

Εγώ έκανα καλό στην ομάδα, δεν νιώθω απογοητευμένος, οι αξίες δεν χάνονται. Είμαι διπλωματούχος προπονητής, δεν προπονούσα 5Χ5 και με φώναξαν να πάω στα Γιάννενα. Όλοι κρινόμαστε απο τις πράξεις μας, αυτό θα γίνει και τώρα.

Ο προπονητής κρίνεται στο τέλος της σεζόν, είναι δυνατόν να κρίνεις κάποιον πριν ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος και ενώ η ομάδα βρίσκεται στα προημιτελικά του θεσμού; Έχουμε αρκετά να πούμε τις επόμενες μέρες".


Από το Χαϊδάρι, στην Τρίπολη και τώρα Γιάννενα

Ο πρώην τεχνικός των Χαϊδάρι, Αστέρας Τρίπολης, Γιάννης Παπακώστας αναμένεται να αντικαταστήσει τον "μουστάκια" στον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα και θα κάνει πρεμιέρα στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στον Ολυμπιακό.






















TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ