GAMES

Το ρόστερ της Wild Panthers Esports για το Greek Legends Summer split 2023

Wild Panthers Esports 2023
Wild Panthers Esports 2023 SPORT24

To SPORT24 σε συνεργασία με την esports ομάδα Wild Panthers, σας παρουσιάζουν την βασική πεντάδα που θα αγωνισθεί στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα League of Legends αυτό το καλοκαίρι.

Πέντε διαφορετικοί παίκτες από αυτούς που αγωνίσθηκαν με τα χρώματα της ομάδας, θα πρωταγωνιστήσουν από εδώ και στο εξής στις τάξεις της Wild Panthers Esports.

Με τον MVP της δεύτερης εθνικής κατηγορίας, τον N3znamy, αλλά και τον έμπειρο Marksman με αρκετές εμφανίσεις στο GLL, Ralf, η Wild Panthers Esports στοχεύει ακόμα μια φορά την είσοδο της στα Playoffs, θέλοντας το όνομα της να είναι εφάμιλλο από εδώ και στο εξής με την πρώτη κατηγορία και την επιτυχία.

Το SPORT24 σας παρουσιάζει αποκλειστικά την βασική πεντάδα της Wild Panthers για το Greek Legends Summer split 2023:

  • Top Laner: Youca (Luca Viskorf)
  • Jungler: N3znamy (Luboš Sobota)
  • Mid Laner: Artoria (Alexis Diebold)
  • Marskman: Ralf (Ralf Kaimi)
  • Support: Lauxio (Jakob Dovgan)
  • Βασικός προπονητής: Lunisolar (Βασίλης Καρβέλας)
  • Βοηθός προπονητή: Jojomojo (Ionas Zachariadis)

Nα σημειωθεί ότι ο LTR παίκτης μετά τον Ralph στο ρόστερ της Wild Panthers Esports είναι οι N3znamy, λόγω της διπλής συμμετοχής του στο GL2D.

Ο προπονητής της ομάδας Βασίλης Καρβέλας δήλωσε στο SPORT24: ''Χαίρομαι που επιστρέφω στο GLL και ειδικότερα σε μία ομάδα με την οποία έχω συνεργαστεί άψογα στο παρελθόν. Θα έλεγα ψέματα αν σου έλεγα πως δε μου έλειψε η συνεργασία μου σε καθημερινή βάση με τον Jojomojo, τον Topless και τον MostWanted, όπως και με τον AspriGata.

Πιστεύω πως έχουμε δημιουργήσει ένα ρόστερ με πολύ υψηλό ταβάνι, με έμπειρους παίκτες και rookies που θα τραβήξουν πάνω τους πολλά βλέμματα. Όλοι έχουμε τον ίδιο πρωταρχικό στόχο, την πρόκριση στα playoffs, που δεν επετεύχθη το Spring Split.

Το κλίμα στην ομάδα είναι σοβαρό κι επαγγελματικό, κάτι που σου προσδίδει καθημερινά όρεξη για δουλειά και να βελτιωθείς ατομικά και ομαδικά. Είμαστε οι WPE κι ήρθαμε για να το σηκώσουμε.''

O Ralf Kaimi, o Marksman της WPE αναφέρει: ''Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για αυτό το split. Οι συμπαίκτες μου και εγώ έχουμε δεθεί πολύ καλά και τα scrims δείχνουν ότι έχουμε καλό synergy. Είμαστε πανέτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τις υπόλοιπες ομάδες.''

Μείνετε συντονισμένοι στο SPORT24 για την καθημερινή ενημέρωση σας πάνω στα esports και τo gaming

TAGS GAMES LOL LEAGUE OF LEGENDS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ