ESPORTS

Το καλοκαίρι του 2024 η κυκλοφορία του Black Myth: Wukong

Black Myth Wukong
Black Myth Wukong GAME SCIENCE INTERACTIVE

Η Game Science ευχήθηκε για το νέο έτος στην Κίνα και δημοσίευσε ένα χαριτωμένο trailer με την ημερομηνία κυκλοφορίας του Wukong στο τέλος του video.

Το 2023 είναι η Χρονιά του Kουνελιού για το Κινεζικό ημερολόγιο, και η Game Science το γιορτάζει με τη κυκλοφορία ενός ακόμα teaser trailer για το Black Myth: Wukong, αποκαλύπτοντας την εποχή και το έτος που θα κυκλοφορήσει το επόμενο βιντεοπαιχνίδι της.

Το παιχνίδι είναι παρμένο από το γνωστό μυθιστόρημα του 16ου αιώνα 'Ταξίδι στη Δύση' με πρωταγωνιστή τον Wukong, μια Μαϊμού με θεϊκές δυνάμεις αλλά με ανθρώπινο μυαλό. To gameplay του παιχνιδιού είναι άρρητα συνδεδεμένο με τα παιχνίδια της From Software, όπως τα Dark Souls και το πολυβραβευμένο Elden Ring και ο βαθμός δυσκολίας αναμένεται τεράστιος αλλά βατός, ακριβώς όπως συμβαίνει με τα souls like games.

Όπως μπορείτε να δείτε στο trailer που ακολουθεί, δυο κουνελάκια παίζουν το Βlack Myth: Wukong γιορτάζοντας έτσι τη νέα χρόνια στη Κινεζική αστρολογία.

Να σημειωθεί ότι η Game Science, εταιρία παραγωγής του Black Myth: Wukong έχει δουλέψει αποκλειστικά το τίτλο της πάνω στην νέα μηχανή παράγωγης βιντεοπαιχνιδιών την Unreal Engine 5.

Το Black Myth θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2024 στο PC, ενώ ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό σε ποιες κονσόλες θα είναι διαθέσιμο.

Μείνετε συντονισμένοι στο SPORT24 για την καθημερινή ενημέρωση σας πάνω στα esports και τo gaming

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ