GAMES

Το FIFA 23 έγινε το πιο πετυχημένο FIFA video game όλων των εποχών

FIFA 23 Argentina
FIFA 23 Argentina EA SPORTS

Σε ωκεανούς χρημάτων ''κολυμπά'' η EA Sports με τις in game αγορές στο διάσημο βιντεοπαιχνίδι ποδοσφαίρου.

Τα οικονομικά της δεδομένα αποκάλυψε η EA Sports, εταιρία παραγωγής του FIFA franchise, για το τέταρτο μισό του οικονομικού έτους. Συγκεκριμένα, η EA αναφέρει ότι 1.98 δισεκατομμύρια δολάρια έχουν αποκτηθεί συνολικά από τα παιχνίδια της, με το μεγαλύτερο μέρος αυτών να έχει έρθει από τις in game αγορές και τις καθαρές κρατήσεις στο FIFA 23.

Ο φρενήρης ρυθμός των αγορών πακέτων στο online shop του FIFA 23 και της EA Sports, δεν σταμάτα μέχρι και σήμερα, τόσους μήνες μετά την επίσημη κυκλοφορία του παιχνιδιού και την άψογη στρατηγική της EA Sports στο να κοσμεί το παιχνίδι της με νέες κάρτες και ποδοσφαιριστές για το Ultimate team.

Με την μεγαλύτερη ευθύνη στα 7 δισεκατομμύρια συνολικά έσοδα της EA Sports από το έτος αυτό, το FIFA 23 είναι σίγουρα, όπως αναφέρει και η ίδια η εταιρία, το πιο πετυχημένο FIFA όλων των εποχών, όσον άφορα το καθαρό κέρδος και της In game αγορές, ενώ υπολογίζουν ότι το επόμενο έτος θα ξεπεράσουν τα 8 δις λόγω του Star Wars Jedi Survivor και της νέας εποχής του ψηφιακού ποδοσφαίρου της, το ΕΑ SPORTS FC.

Μείνετε συντονισμένοι στο SPORT24 για την καθημερινή ενημέρωση σας πάνω στα esports και τo gaming

TAGS GAMES FIFA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ