GAMES

Το Dungeons and Dragons μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη

To λογότυπο της κινηματογραφικής ταινίας Dungeons and dragons
To λογότυπο της κινηματογραφικής ταινίας Dungeons and dragons PARAMOUNT PICTURES

Aκόμη μια απόπειρα της έβδομης τέχνης για σωστή αλλά και απολαυστική μεταφορά του φημισμένου παιχνιδιού Dungeons and Dragons, επιχειρεί να κάνει η Paramount Pictures Corporation.

Ένας κλεφτής, μια βάρβαρος, ένας μάγος, μια δρυΐδης και ένας.. βάρδος θα είναι το γκρουπ, που εύκολα θα μπορούσε να είναι μια ομάδα στο πραγματικό pen and paper παιχνίδι Dungeons and Dragons!

Κύριο μέλημα του γκρουπ θα είναι να σταματήσει το κακό, το οποίο όπως μπορούμε να παρατηρήσουμε στο τρέιλερ προξένησε...χωρίς να το θέλει.

Πρωταγωνιστές της ταινίας Dungeons and Dragons: Honor among thieves, θα είναι ο Κρις Πάιν, Σοφία Λιλς, Μισέλ Ροντρίγκεζ, Τζάστις Σμιθ και Ντέιζι Χεντ.

To Dungeons and Dragons είναι ένα παιχνίδι tabletop RPG, με μια ομάδα να προσπαθεί με λόγια, ζάρια αλλά και επιμονή να ξεπεράσει όλες τις δυσκολίες που θα έρθουν στο διάβα τους, με κύριο αντίπαλο ή... σύμμαχο τον Dungeon Master. Αυτόν που ενορχηστρώνει όλη τους την περιπέτεια μέχρι τελευταίας λεπτομέρειας.

To Dungeons and Dragons: Honor among thieves θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις κινηματογραφικές αίθουσες και μόνο, στις 3 Μάρτιου του 2023.

Μείνετε συντονισμένοι στο SPORT24 για την καθημερινή ενημέρωσή σας πάνω στα esports και στο gaming

TAGS GAMES
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ