GAMES

Τα τρία μεγάλα φαβορί για το MSI London 2023

MSI Trophy
MSI Trophy ESTNN

Το SPORT24 παρουσιάζει ποιες ομάδες θα πρέπει να θεωρούνται ήδη φαβορί για τη κατάκτηση του Mid season invitational στο League of Legends.

Το MSI είναι το ''μικρό'' παγκόσμιο πρωτάθλημα League of Legends μεταξύ του ανοιξιάτικου και καλοκαιρινού split. Ανήμερα της Πρωτομαγιάς η διοργάνωση αρχίζει με τα προκριματικά, με πολλές ομάδες από όλο το κόσμο να ρίχνονται στη μάχη για τη πρόκριση στο Main stage του MSI.

Το SPORT24 παρουσιάζει τις τρεις ομάδες που θεωρούνται φαβορί για τη κατάκτηση του τίτλου:

JD Gaming (Κίνα)

JDG Winners 2023 SPring
JDG Winners 2023 SPring LPL/JD GAMING


H JD Gaming κατάφερε να κατακτήσει πανεύκολα το Κινέζικο πρωτάθλημα του League of Legends. Με δυο μεγάλες μεταγραφές, τον Knight στο Mid lane και τον Ruler (παγκόσμιος πρωταθλητής) σαν Marksman, η JDG κέρδισε οποιονδήποτε αντίπαλο βρήκε στο διάβα της στα Playoffs, ενώ με τρεις συνεχόμενες νίκες στο τελικό, κατέκτησε και το τρόπαιο των δράκων.

Η JDG είναι σίγουρα πιο ώριμη ομάδα από το προηγούμενο παγκόσμιο πρωτάθλημα, οι μεταγραφές της έχουν δέσει 100% και με την εμπειρία του Kanavi και του Ruler είναι σίγουρα το αδιαφιλονίκητο φαβορί του MSI. Μένει να φανεί αν είναι ικανή βεβαία να αποκλείσει τις δυο ομάδες κολοσσούς της Νοτιάς Κορέας, T1 και Gen.G, η οποίες ομολογουμένως είναι και οι πιο φορμαρισμένες αυτή τη στιγμή στο κόσμο.

T1 (Νότια Κορέα)

Faker Worlds 2022
Faker Worlds 2022 LOLESPORTS


Παρά την ήττα της στον μεγάλο τελικό του LCK, η T1 παραμένει ένα τεράστιο φαβορί σε οποιαδήποτε διοργάνωση πάρει μέρος. Ο Faker για πολλοστή φορά θα αγωνιστεί για ένα παγκόσμιο τίτλο, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες της φαίνεται να είναι άκρως αποφασισμένοι να μην χάσουν δεύτερη σερί παγκόσμια διοργάνωση.

Μεγάλο πρόβλημα για την T1 είναι το early game, κάτι που πρέπει να χτυπήσουν οι υπόλοιπες ομάδες εκεί, εάν θέλουν να την αποκλείσουν.

Να υπενθυμίσουμε ότι η T1 έχει κατακτήσει τρία παγκόσμια πρωταθλήματα και δυο MSI, έχοντας το ρεκόρ με τους περισσότερους παγκόσμιους τίτλους από κάθε άλλη ομάδα.

Gen.G (Νότια Κορέα)

Η Πρωταθλήτρια Νότιας Κορέας για το spring του 2023 θα παρουσιαστεί πιο σοβαρή από ποτέ. Chovy και Peanut ως οι μεγάλοι αρχηγοί της ομάδας, οδηγούν την Gen.G σε τίτλους επί εποχής T1, το οποίο είναι από μόνο του αξιοσέβαστο. Μεγάλη έκπληξη αλλά και μεγάλος κίνδυνος για τις υπόλοιπες ομάδες του MSI είναι ο Peyz, o marksman της Gen.G, ο οποίος φάνηκε πανέτοιμος να αντιμετωπίσει κάθε απειλή, είτε στην κανονική διάρκεια, είτε σε έναν μεγάλο τελικό, στο πρώτο του κιόλας επαγγελματικό split.

Η Gen.G έχει ισάξιες ελπίδες κατάκτησης του MSI με τις δυο προαναφερθείσες ομάδες, με μόνο μελανό σημείο την μη σταθερότητα ανά χρονικά διαστήματα, χαρακτηριστικό βεβαία που κατέχει και η T1, εξού και το πρωτάθλημα.

Μείνετε συντονισμένοι στο SPORT24 για την καθημερινή ενημέρωση σας πάνω στα esports και τo gaming

TAGS GAMES LOL LEAGUE OF LEGENDS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ