GAMES

Τα αποτελέσματα του πρώτου ομίλου του eChampions League 2023

echampions league trophy
echampions league trophy UEFA.COM

H UEFA εδώ και αρκετό καιρό στηρίζει τα esports, διοργανώνοντας τη ψηφιακή εκδοχή της μεγαλύτερης Ευρωπαϊκής διοργάνωσης ποδοσφαίρου, το eChampions League.

Ο πρώτος όμιλος του eChampions League 2023 έκανε πρεμιέρα εχθές (19/2) με τον EmreYilmaz της Team Gullit από την Ολλανδία να κλειδώνει τη πρώτη θέση μετά από μια εξαιρετική ήμερα γι' αυτόν, σημειώνοντας πέντε νίκες και καμιά απολύτως ήττα.

Ο Dpeixoto7 της Team BDS, ο MarwanMC9 του esports τμήματος της Μπορντό, ο Leks της Γαλλικής LDLC OL, ο Giobundyy και ο Jotaba της KOI, είναι οι πέντε παίχτες που έχουν κλειδώσει τη πρόκριση του στην επόμενη φάση καταφέρνοντας να κερδίσουν τέσσερα παιχνίδια και να χάσουν μόλις ένα.

Να σημειωθεί ότι ο προηγούμενος Πανευρωπαϊκός πρωταθλητής Nickolas99Fc δεν έχει καταφέρει ακόμα να εξασφαλίσει τη πρόκριση του στην επόμενη φάση, λόγω των δυο ηττών που σημείωσε εχθές.

Στη συνεχεία της διοργάνωσης και συγκεκριμένα σήμερα (19/2), θα διεξαχθεί ο δεύτερος όμιλος του eChampions League ώστε να ξεκαθαριστεί το τοπίο για τα επόμενα χρυσά εισιτήρια της διοργάνωσης.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα της πρώτης ημέρας του eChampions League αλλά και όλους τους αγώνες της πρώτης ημέρας εδώ.

Μείνετε συντονισμένοι στο SPORT24 για την καθημερινή ενημέρωση σας πάνω στα esports και τo gaming

TAGS GAMES FIFA ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ