LEAGUE OF LEGENDS

Συνεχίζει να τρομοκρατεί το League of Legends η Bel'veth

Queen of the void, Bel'veth
Queen of the void, Bel'veth RIOTGAMES

Παρά το nerf το οποίο δέχθηκε, η Bel' veth στο patch 12.12b, δεν έχει σταματήσει να φιγουράρει πρώτη στα πιο υψηλά ban rates του League of legends από την πλατινένια κατηγορία και πάνω.

Ένα champion το οποίο το βλέπουμε περίπου ένα μήνα στο φαράγγι των επικαλεστών, να κάνει dashes, heals, knock ups, να παίρνει resets, να αυξάνει για πάντα το attack speed της και το health της, να μεταμορφώνει τα δικά σου minions σε δικά της και η λίστα να μην σταματάει ποτέ, δίχως κανένα μειονέκτημα απέναντι της, χρειαζόταν σίγουρα πολλές αλλαγές τις οποίες και δέχθηκε!

Η Riot games, δημιουργός του League of Legends, αποφάσισε να την ''νερφάρει'' όσο πιο γρήγορα μπορεί, αλλά δυστυχώς χωρίς καμία απολύτως επιτυχία. Η Bel'veth, παρόλο που το ad growth της έπεσε στο 1. 7 από 2 και το health growth της από 105 σε 99, συνεχίζει να είναι στόχος target bans από τη πλατινένια κατηγορία και πάνω στο SoloQ, έχοντας ήδη το αστρονομικό ποσοστό του 67.5% και αφήνοντας τη Yuumi με μόλις 36.7%.

Ήδη έχει αρχίσει η ''γκρίνια'' από τους παίχτες του παιχνιδιού αλλά αυτή τη φορά είναι δικαιολογημένη. Το kit της Bel'veth είναι γεμάτο με πλεονεκτήματα και όπλα, τα οποία άλλοι champion μέσα στο παιχνίδι δεν μπορούν καν να έχουν τα μισά από αυτά.

Σύντομα η Riot θα ανακοινώσει και τις αλλαγές για το νέο patch, με τους περισσότερους να πιστεύουν ότι θα δεχθεί νέο κύμα nerf το συγκεκριμένο champion.

Μείνετε συντονισμένοι στο SPORT24 για την καθημερινή ενημέρωση σας πάνω στα esports και τo gaming

TAGS LEAGUE OF LEGENDS LOL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ