GAMES

Παίκτης του μήνα Απριλίου ο Έρλινγκ Χάλαντ στη Premier League και το FIFA 23

Ο Έρλινγκ Χάλαντ πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στην Μπάγερν στο Champions League
Ο Έρλινγκ Χάλαντ πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στην Μπάγερν στο Champions League © 2023 JON SUPER / AP IMAGES

Ο Νορβηγός σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Σίτι έχει σαρώσει όλα τα βραβεία της EA Sports, λόγω της άψογης απόδοσης του στους αγωνιστικούς χώρους της Αγγλίας και της Ευρώπης.

Mια νίκη μακριά από τη πρόκριση της στο μεγάλο τελικό του Champions League βρίσκεται η Mαντσεστερ Σίτι, ενώ παράλληλα είναι και το απόλυτο φαβορί για το Αγγλικό πρωτάθλημα.

Ο Νορβηγός επιθετικός των ''πολίτων'', Έρλινγκ Χάλαντ, είναι ο κύριος υπεύθυνος των παραπάνω, ενώ έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ στη Premier League, αλλά και στην Ευρωπαϊκή διοργάνωση ποδοσφαίρου της Uefa. Mε 51 Γκολ σε 47 εμφανίσεις, ο Χάλαντ συνεχίζει να αφήνει το παγκόσμιο κοινό του ποδοσφαίρου με το στόμα ανοιχτό, διανύοντας σεζόν για ''χρυσή μπάλα''.

Η ΕA Sports, αλλά και ο κόσμος του ποδοσφαίρου δεν έμεινε με τα χέρια σταυρωμένα και ψήφισε τον Χάλαντ ως το καλύτερο παίκτη του μήνα Απριλίου στη Premier League και το FIFA 23.

O ''Terminator'' της Μάντσεστερ Σίτι εκτός από το βραβείο POTM April, θα λάβει και μια νέα ειδική κάρτα με συνολικό rating το 91 και αυξημένα στατιστικά για το Ultimate Team.

Μείνετε συντονισμένοι στο SPORT24 για την καθημερινή ενημέρωση σας πάνω στα esports και τo gaming

TAGS GAMES FIFA PREMIER LEAGUE ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ