GAMES

Ομάδα όνειρο θα κατεβάσει η Νότια Κορέα στο League of Legends για τα Asian Games

Faker Worlds 2022
Faker Worlds 2022 LOLESPORTS

Το KeSPA ανακοίνωσε τους έξι παίκτες που θα αγωνιστούν με τη φανέλα της Εθνικής Νότιας Κορέας, η οποία φαντάζει το απόλυτο φαβορί της διοργάνωσης.

Asian games είναι μια αθλητική διοργάνωση η οποία διεξάγεται αποκλειστικά στην Ασία με εθνικές ομάδες από την Aνατολικη πλευρά του πλανήτη. Ανάμεσα σε 37 αθλήματα, συγκαταλέγεται και η κατηγορία esports, με competitive games όπως το League of Legends, το Counter Strike, το FIFA και η Dota 2.

Φέτος, από τις 10 Σεπτεμβρίου έως και τις 25 του ίδιου μήνα, όλα τα esports αθλήματα θα διεξαχθούν στην Κίνα και συγκεκριμένα στο Hangzhou Esports Center, ένα ειδικά διαμορφωμένο γήπεδο αφιερωμένο αποκλειστικά στον ηλεκτρονικό αθλητισμό.

Τεράστια εντύπωση όμως σε όλο τον παγκόσμιο esports χάρτη έκαναν για ακόμη μια φορά, οι παίκτες που θα συμπεριληφθούν στην Εθνική Νότιας Κορέας στο League of Legends. Παίκτες θρύλοι και παγκόσμιοι πρωταθλητές ανακοινώθηκαν από την Νοτιοκορεατική ομοσπονδία esports, με μοναδικό σκοπό την κατάκτηση του τροπαίου.

Η βασική εξάδα της Εθνικής Νότιας Κορέας στο League of Legends είναι η εξής:

  • Top: Zeus
  • Jungle: Kanavi
  • Mid Lane: Faker και Chovy
  • Marksman: Ruler
  • Support: Keria
  • Βασικός προπονητής: Kkoma

Με αυτή την 'Dream Team', η Εθνική Νότιας Κορέας είναι το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση της διοργάνωσης, με μοναδική αντίπαλο την εθνική της Κίνας που παραμένει να ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες.

Μείνετε συντονισμένοι στο SPORT24 για την καθημερινή ενημέρωση σας πάνω στα esports και τo gaming

TAGS GAMES LOL LEAGUE OF LEGENDS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ